Anyja halála után váltott életmódot Suzi Grant, aki már az Instagram új sztárja

halál életmódváltás életmód sport nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 éves Suzi Grant túlsúlyos édesanyja halála után döntött az életmódváltás mellett. Azt mondja, sosem késő megtenni ezt a képést, már majdnem 13 ezer követője van Instagram-oldalának, ahová rendszeresen tölt fel képeket. 

Azt mondja, el sem hiszi, hogy mindjárt 70 éves lesz, egyáltalán nem érzi magát annyinak. Amikor regisztrált az Instagramra, meglepetésére főleg 30 alattiak kezdték követni oldalát, amelynek követőtábora mára már majdnem 13 ezer tőt számlál.

A nő egyébként nemcsak sportolni kezdett, hanem felhagyott az ivással és a dohányzással is, sőt már könyvet is írt történetéről.

Mit tesz a külső? Szakállat növesztett és világhírű letthttp://www.life.hu/trend/20180227-a-kulseje-miatt-valtozott-meg-az-elete-gwilym-pugh.htmlElképesztő, hogy mit tehet az emberrel egy hajszínváltás, vagy szakállnövesztés, vagy éppen az életmódváltás miatt bekövetkező fogyás, alakváltozás. Egy duci biztosítási ügynökből simán lehet például hipszter macsó és modell. Ismerjétek meg Gwilym Pugh történetét. Trend--Imádják követői Cinthya Dictator új frizuráját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-imadjak-kovetoi-cinthya-dictator-uj-frizurajat-foto.htmlCinthya Dictator ismét új frizurát villantott, ezúttal pár centivel rövidebb lett a haja. Követőinek nagyon tetszik végeredmény. TrendOrigoAshley Graham plus size modell megmutatta, hogyan twerkel fürdőruhában: videóhttp://www.life.hu/trend/20180228-ashley-graham-plus-size-modell-megmutatta-hogyan-twerkel-furdoruhaban-video.htmlAshley Graham dús idomait szívesen nézegetik, és most aztán kapnak is belőle: megmutatta fürdőruhában, hogyan tud twerkelni. TrendOrigoDoszpot Evelin a szépészeti beavatkozásokról: "Minél idősebb vagy, annál többet ront"http://www.life.hu/trend/20180228-doszpot-evelin-a-szepeszeti-beavatkozasokrol-minel-idosebb-vagy-annal-tobbet-ront.htmlDoszpot Evelin szerint idős korban már nem érdemes bevállalni a szépészeti beavatkozásokat, mert akkor már semmit nem ér. TrendOrigoÍgy nézett ki 16 évesen Iszak Eszter: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-igy-nezett-ki-16-evesen-iszak-eszter-foto.htmlIszak Eszter semmit nem változik az évek alatt. Megmutatta, hogyan nézett ki 16 évesen, és nincs túl sok különbség. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoHódi Pamela rövid szoknyában és tűsarkúban mutatta meg combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180228-hodi-pamela-rovid-szoknyaban-es-tusarkuban-mutatta-meg-combjai.htmlHódi Pamela mindig gyönyörű, de ezen a képen kivételesen dögös: rövid szoknyában és tűsarkúban mutatta meg combjait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.