Jennifer Lopez szexi minibe bújt: úgy néz ki, akár egy Barbie baba

Barbie baba szexi miniszoknya 40 év felett Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez bombaformában van, egy miniruhában mutatta meg formás lábait.

Nem tudjuk, hogyan csinálja, de úgy tűnik, mintha Jennifer Lopez egy percet sem öregedne. 48 esztendős két gyermekes édesanya, alakja viszont a mai napig tökéletes és gyakorlatilag egy ránca sincs.

A szexi énekesnő ezúttal egy 60-as éveket idéző rózsaszín miniruhába bújt, amely megvillantotta hosszú lábait. Haját a feje tetején összekötötte, fürtjeit laza hullámokba rendezte.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Hiyeee...

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Ultradögös fotók készültek a 44 éves Heidi Klumrólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ultradogos-fotok-keszultek-heidi-klumrol.htmlHeidi Klum saját fehérnemű-kollekciójához állt modellt, a róla készült fotókat már meg is mutatta. Trend--Hairbra, azaz a hajmelltartó az új Insta-őrület, modellek is beszálltak a kihívásbahttp://www.life.hu/trend/20180302-hairbra-azaz-a-hajmelltarto-az-uj-insta-orulet-modellek-is-beszalltak-a-kihivasba.htmlÚjabb őrültesen szexi Insta-kihívás hódít a közösségi médiában. A férfiakat biztos a képernyők és az applikációk elé ragasztja, hiszen vélhetően a legpraktikusabb melltartótrendet vélik majd felfedezni a feltöltött fotókon. Trend--Ruhamustra a Glamour-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ruhamustra-a-glamour-galarol.htmlTegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre! Trend--Kim Basinger és Alec Baldwin 22 éves lánya, Ireland Baldwin meztelenre vetkőzött: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180302-kim-basinger-es-alec-baldwin-22-eves-lanya-ireland-baldwin-meztelenre-vetkozott-foto.htmlKim Basinger és Alec Baldwin lánya készséggel dobta le a textilt: teljesen meztelenül mutatta meg magát a PETA kampányában. Trend--Csúcsformában van: tündökölt a GLAMOUR Women of the Year gálán Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20180301-tundokolt-a-glamour-women-of-the-year-galan-demcsak-zsuzsa.htmlKáprázatosan nézett ki Demcsák Zsuzsa a GLAMOUR Women of the Year gálán. Úgy tűnik, végleg maga mögött hagyta az elmúlt időszak megpróbáltatásait.Trend--Anyja halála után váltott életmódot Suzi Grant, aki már az Instagram új sztárjahttp://www.life.hu/trend/20180301-anyja-halala-utan-valtott-eletmodot-suzi-grant-aki-mar-az-instagram-uj-sztarja.htmlA 68 éves Suzi Grant túlsúlyos édesanyja halála után döntött az életmódváltás mellett. Azt mondja, sosem késő megtenni ezt a képést, már majdnem 13 ezer követője van Instagram-oldalának, ahová rendszeresen tölt fel képeket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.