Oscar 2018: kiderült, ki tervezte Borbély Alexandra ruháját

Oscar-gála estélyi Borbély Alexandra Monique Lhuillier Testről és lélekről
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra a napokban mutatta meg, hogy milyen estélyi választott az Oscar-gálára, most pedig az is kiderült, hogy kinek a munkája a csodaszép ruha.

Napok óta megy a találgatás, hogy ki tervezte Borbély Alexandra gyönyörű piros ruháját, amiben majd végigvonul az Oscar-gála vörös szőnyegén. Návai Anikó a Borsnak végre elárulta, hogy ki készítette a különleges darabot:
"A ruhát Monique Lhuillier francia tervező készítette. A Rodeo Drive és a Santa Monica Boulevard sarkán található a butikja. Szandrának a stylistja segített megtalálni ezt a ruhát. Rengeteget keresgéltek, végül ez lett, ami mindenkinek tetszett. A meseszép estélyit a szerelmétől, Nagy Ervintől kapta ajándékba."


A tervezőnő estélyiruhái átlagban 2 millió forintba kerülnek, de van a kínálatban 3 milliós darab is.

Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Oscar 2018: Borbély Alexandra megmutatta, milyen ruhát visel majd a gálánhttp://www.life.hu/trend/20180227-oscar-2018-borbely-alexandra-megmutatta-milyen-ruhat-visel-majd-a-galan.htmlGyönyörű darabot választott az Oscar-gálára Borbély Alexandra, a Testről és lélekről főszereplője.TrendOrigoNagy Ervin és Borbély Alexandra a kapcsolatukról nyilatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nagy-ervin-es-borbely-alexandra-kapcsolatukrol-nyilatkoztak.htmlA Katona József Színház két színésze munka közben szeretett egymásba, de nem kedvelik, ha művészpárként tekintenek rájuk. Megküzdöttek a kapcsolatukért, amiről nem sűrűn nyilatkoznak. A Lakástalkshow-ban azonban kivételt tettek, és elmondták, hogyan is alakul az életük. TV + Sztárok--Borbély Alexandra nyerte a legjobb európai filmszínésznőnek járó diíjathttp://www.life.hu/sztarok/20171210-borbely-alexandra-nyerte-a-legjobb-europai-filmszinesznonek-jaro-diijat.htmlA Testről és lélekről című film tarol a nemzetközi fesztiválokon. A 2018-as Oscar-gálára is ezt a filmet küldjük majd.TV + SztárokNagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-nagy-ervin-es-szerelme-eleinte-bunben-eltek.htmlTilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek. TV + Sztárok--Nagy Ervin és Borbély Alexandra a kapcsolatukról nyilatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20171220-nagy-ervin-es-borbely-alexandra-kapcsolatukrol-nyilatkoztak.htmlA Katona József Színház két színésze munka közben szeretett egymásba, de nem kedvelik, ha művészpárként tekintenek rájuk. Megküzdöttek a kapcsolatukért, amiről nem sűrűn nyilatkoznak. A Lakástalkshow-ban azonban kivételt tettek, és elmondták, hogyan is alakul az életük. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.