5 praktikus ruhadarab és kiegészítő, amire minden anyukának szüksége van

Forrás: Sloggi -
kebelfék2018 praktikum kiegészítő melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy anya életét alapvetően a praktikum vezérli: legyen minden ruha kényelmes, és lehetőleg tiszta, a smink percek alatt elkészíthető, a kiegészítők pedig célszerűek, hogy megkönnyítsék a hétköznapokat. Íme, 5 dolog, ami nem hiányozhat egy anyuka kelléktárából sem!
  • Kényelmes melltartó

Sok esetben a melltartó a nők rémálma. Míg a férfiak szerint ez a legdögösebb fehérnemű, a hétköznapokban a nők számára gyakran inkább terhet és kényelmetlenséget jelent. Mivel a nők és az anyukák számára rendkívül fontos a komfortérzet, ezért egy tökéletes melltartó bizony nem hiányozhat a szekrényből. Ami nem szorít, amiben jó érzés mozogni, ami szinte észrevehetetlenül simul a testre.

Forrás: Sloggi
  • Pakolós táska

Egy anyuka táskájának bizony ezerféle dolgot kell elrejtenie. A kisgyermekes anyukák pontosan tudják, mennyi holmival jár akár csak egy hosszabb sétára vagy kirándulásra elindulni. Egy kis rágcsálnivaló, egy kis víz, plusz pelenka, törlőkendő, akár egy váltóruha, egy pulóver, játék, és akkor még a saját dolgaidat is be kell préselned mellé. Egy mindent elnyelő, pakolós varázstáska minden anyuka alapkelléke.

Forrás: Shutterstock
  • Menő sportcipő

A rohangálós napokon, főleg ha a kicsit is magaddal kell vinned, biztosan nem az a fő szempont, hogy kicsípd magad. De miért is kellene? Egyébként is, most a sportos stílus a legtrendibb. Érdemes egy vagány kis sportcipőt beszerezned, amit bármelyik farmerodhoz fel tudsz kapni, és ezzel már kész is a tökéletes outfit.

Forrás: Shutterstock
  • Becsben tartott felsőrész

Na jó, a tökéleteshez még nem árt egy laza, de helyes kis felső, akár póló vagy pulóver, amit nem veszel fel büfiztetéshez vagy homokozáshoz, így nem utolsósorban tiszta is marad, és azokra a pillanatokra tartogathatod, amikor kimozdulnál egy kicsit. Ha kávéznál egyet a barátnőddel, ha elszaladnál fodrászhoz, nem fogod megbánni, hogy egy felsőt elkülönítettél.

Forrás: Shutterstock
  • Esőkabát

A kisbabás anyukáknak az esőkabát nagyon jó barátja. Hiába, nem tudunk még két kart növeszteni, hogy jusson egy a babakocsinak, a táskának, annak, hogy valamit megigazgassunk, és még az ernyőnek is. Az esőkabáttal sokkal kényelmesebben lehet mozogni, mindkét kéz szabadon marad az egyéb, fontosabb dolgok számára.

Forrás: Shutterstock

A születésnapos Lady Gaga legsokkolóbb ruhái az elmúlt 10 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180327-a-szuletesnapos-lady-gaga-legsokkolobb-ruhai-az-elmult-tiz-evbol.htmlVérbeli előadóművész, különc, lázadó, egyszóval Lady Gaga. Róla lesz most szó, hiszen ma ünnepli 32. születésnapját, ezzel együtt első albumának 10. évfordulóját. Bizony, az énekesnő immáron 10 éve éli mindennapjait rajongói figyelő tekintete előtt, akik nemcsak zenéje miatt, de egyedi, feltűnő, a színpadiasságot és drámaiságot, sőt a mondanivalót sem nélkülöző stílusa miatt is imádják. Ezúttal a legextrémebb outfitjeit szedtük össze: isten éltessen Lady Gaga! TrendOrigoFrissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigoA 72 éves Diane Keaton punkos stílusával mindenkit leiskolázott: heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20180323-heti-trendjelentes-szerepel-benne-diane-keaton-drew-barrymore-john-corbett.htmlA héten sem maradtak el a különböző filmpremierek és vörös szőnyeges események. Habár volt pár izgalmas celebtrend, a hét nyertese egyértelműen Diane Keaton, aki megint megmutatta, hogy a 70 éveseké a világ. Trend--Givenchy és Audrey Hepburn: a tervező és a múzsa, akiből divatikon letthttp://www.life.hu/trend/20180321-hubert-de-givenchy-divattervezo-91-evesen-elhunyt.html"Egyedül neki vannak olyan ruhái, amiben igazán önmagam vagyok. Ő messze több, mint egy tervező, ő személyiséget teremt" - mondta legnagyobb múzsája, Audrey Hepburn Givenchyről, a letisztult elegancia, az egyszerű vonalak, a rafinált részletek mesteréről, aki 91 évesen távozott az élők sorából. TrendOrigo96 évesen adta ki új könyvét a divatikon, Iris Apfelhttp://www.life.hu/trend/20180321-iris-apfel-divatikon-96-evesen-adta-ki-uj-konyvet.htmlAccidental Icon, vagyis Véletlenül lett ikon címmel adta ki legújabb könyvét a 96 éves Iris Apfel. Iris elképesztő életútat tudhat a magáénak, amiről a könyvében is beszámol. A Fehér Ház lakberendezője, és a felső tízezer híres stylistja volt, majd social media sztár lett: harsány stílusáért, látványos kiegészítőiért az egész világ rajong. Következzen 10 idézet az új könyvéből! TrendOrigoSminkmustra a párizsi divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180313-sminkmustra-a-parizsi-divathetrol.htmlA párizsi divathét őrült pillanatai: a szezon legizgalmasabb, legszínesebb és legváltozatosabb divateseménye volt minden tekintetben. A sminkek káprázatosak, elgondolkoztatóak, nagyon dögösek voltak. Nézzük meg közelebbről, hogyan sminkelünk majd a következő szezonban! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.