Mádai Vivien bikinis képet osztott meg közösségi oldalán

szexi bikini Mádai Vivien közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien szexi bikinis képet osztott meg követőivel Instagram-oldalán. Az összhatáshoz vörös rúzs és kerek napszemüveg dukál. 

Fehér bikiniben, vörös rúzzsal köszönti a jó időt Mádai Vivien, aki bikinis képet osztott meg rajongóival Instagram-oldalán. A képhez folyamatosan érkeznek a dicsérő hozzászólások, mindenkit levett a lábáról Vivien önfeledt mosolya.

#saltyairsunkissedhair

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Singh Vikin csak egy szál tanga van: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180312-singh-vikin-csak-egy-szal-tanga-van-foto.htmlEgy szál tangában pózol friss fotóján a korábban mindig visszafogott Singh Viki. TrendOrigoJennifer Lawrence megvillantotta formás kebleit egy mélyen kivágott ruhábanhttp://www.life.hu/trend/20180312-jennifer-lawrence-megvillantotta-formas-kebleit.htmlA csípős nyelvű Jennifer Lawrence azúttal nem fanyar modorát villantotta meg rajongói előtt, hanem formás kebleit. Trend--Ágyból, meztelenül posztolt Axente Vanessahttp://www.life.hu/trend/20180312-agybol-meztelenul-posztolt-axente-vanessa.htmlMeztelen fotót osztott meg magáról a magyar szupermodell, Axente Vanessa. Trend--Jennifer Lopez még mindig büszke lehet formás fenekérehttp://www.life.hu/trend/20180312-jennifer-lopez-meg-mindig-buszke-lehet-formas-fenekere.htmlJennifer Lopez énekesnő nemcsak hangjáról, hanem formás fenekéről is híres. Most is megmutatta, hogy még mindig büszke lehet szexi alakjára. Trend--Christie Brinkley egykori modell már 64 éves, mégis elképesztően néz kihttp://www.life.hu/trend/20180312-christie-brinkley-egykori-modell-mar-64-eves-megis-elkepesztoen-nez-ki.htmlAz egykori modell és üzletasszony, Christie Brinkley már 64 éves, mégis olyan bomba formában van, hogy Instagram-oldalának követői sokszor nem tudják, hihetnek-e a szemüknek. Gyakran lányaival közös képet is közzé tesz, amelyen inkább testvéreknek tűnnek. Trend--Torz és eldeformálódott celeblábak: ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20180308-a-legrondabb-eltorzult-celeblabfejek.htmlA vörös szőnyeg nemcsak a csillogásról szól, sokszor olyan apróságok is napvilágra kerülnek a kamerák kereszttüzében, mint az eltorzult lábfejek, amelyek bizony nem is ritkák Hollywoodban. Mutatjuk a legijesztőbbeket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.