Frissítsd fel a sminktáskád: szerezd be a tavasz őrületes újdonságait

tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar sminkmester elhozta nektek a legdögösebb tavaszi újdonságokat a sminkek világából.

Alapok

Viszlát, fáradt, fakó bőr! A Bourjois Paris új Healthy Mix családja az egészségtől kicsattanó, ragyogó bőr királynője. Méltán vívta ki magának ezt a címet, hisz a BB krémek világában még soha nem volt ennyi vitamin egy tubusba zárva, amitől látványos és sugárzóan szép lesz a bőröd. Három fantasztikus termék, egymásra épülve fejti ki jótékony hatását.

  • A természetes ragyogás érdekében először a bőrtökéletesítő Healthy Mix Primert masszírozd a bőrödbe. Az A- ,B5- és C-vitaminoknak köszönhetően egyből korrigálja a bőr egyenetlenségeit, halványítja a pórusokat és a sötét karikákat is. Látványban és érzetben is puhává varázsolja az arcfelszínt.
  • Ezután jöhet a Healthy Mix BB krém. Három árnyalatban kapható: light, medium, dark. Az új BB krém A- ,B5-, C-, és E-vitaminokban gazdag formulája egész nap hidratálja bőrödet, a lágy textúrának köszönhetően egyenletes, szép arcszínt kölcsönöz, és hagyja lélegezni a bőrt.
  • Végül jöjjön a Healthy Mix púder, ami tökéletesen matt, mégis ragyogóan üde arcbőrteredményez. A púder is vitaminokkal gazdagított formula, négy árnyalatban kapható. Kompakt, prémium csomagolásában tükör és puffni is van, hogy napközben is bármikor kényelmesen felfrissíthesd arcodat.
Forrás: Bourjois Paris

Szemceruzák

  • Szemceruza: az időtlen klasszikus, amiből sosem elég egy. A legújabb őrület a fényes és a színes tus, ezek közül pedig a Bourjois Paris Liner Reveal fényes, ultra tartós éjfekete ecsetes tusa igazi csemege. A fényes textúrájának köszönhetően sokkal élénkebb, kifejezőbb, mint matt társai. Az extra tartós formula száradás után sem pereg, érzékeny szeműek is használhatják.
Forrás: Bourjois Paris
  • A Max Factor Masterpiece színes tusai nagyon vibrálóak, izgalmasak. A nemzetközi trendekhez igazodva megjelent az azúrkék és misztikus zöld árnyalat. A stabil filces hegyének köszönhetően precíz, vékony, lapjára fordítva merészebb, vastagabb tusvonalat is kialakíthatsz, igazából csak a képzeleted szab határt. Erősen pigmentált, gyönyörű textúrája van.
Forrás: Max Factor

Szemöldökformázók

  • A szemöldöktrend egyre szofisztikáltabb, erre a kozmetikai ipar is reagált és piacra kerültek a még kifinomultabb eszközök. Ilyenek például a Bourjois Paris Brow Design szemöldökspiráljai. Nagyon természetes, színezett növényi faxot tartalmazó szemöldökspirálok, amik élénkebbé varázsolják a szemöldököt és le is fixálják a kósza szálakat.
Forrás: Bourjois Paris
  • Azoknak akiknek hézagos a szemöldökük, és pótolni kell, vagy kialakítani a formát, nekik a Bourjois Paris szemöldök palettája nyújt segítséget. Zseniális az összeállítása, például waxot is tettek bele. Ezt összekeverve a szemöldökformázó porral, rétegelhetővé válik a festék. A paletta highlightert is tartalmaz, amit a szemöldökcsontra téve még hangsúlyosabb, szebb szemöldök alakítható ki.
Forrás: Bourjois Paris
  • Ha tartósabb megoldásra vágysz a szemöldök festéssel kapcsolatban, akkor próbáld ki a szemöldök tetkót. A hazai piacon a legtartósabb, legintenzívebb szemöldök-tetoválás a Solone makeup kínálatában jelent meg. Ez a fantasztikus zselés szemöldök tetkó 5-7 napig tartja a színét, így kiválóan alkalmas sportolóknak is.
Forrás: Solone makeup

Szempillaspirálok

Megérkezett a Rimmel London Wonder'Fully Real, dúsító extrém fekete árnyalatú szempillaspirálja. A keratint is tartalmazó, ápoló hatóanyagokban gazdag spirál védi a szempillákat, érzékeny szeműek is bátran használhatják. Az extrém fekete intenzív festékformula ellenállhatatlanul dögös szempillákat eredményez, és természetesen csomómentes lesz a végeredmény. A speciális keféjének köszönhetően szempilla nem marad szárazon: a legkisebb pillákat is eléri.

Forrás: Rimmel

Ajaktermékek

Még mindig tartja magát a matt őrület, ami az ajakrúzsokat illeti. Mi sem bizonyítja jobban, mint a nemzetközi piac közkedvelt márkájának újítása: a Rimmel London Stay Matte három trendi új árnyalattal jött ki tavasszal. A Fatal Kiss, az Urban Affair és a Damn Hot nagyon érzékiek önmagukban is, de ezzel a matt textúrával könnyedén készíthetsz színátmenetes, izgalmas ombre ajakfestést is.

Forrás: Rimmel

+1 Körmök

A Rimmel London a teljesség igényével még a körmökre is figyelt, és megjelent négy harmonizáló, szenvedélyes árnyalatú Super Gel textúrájú körömlakk is. Próbáld ki, ragyogj az újdonságokkal tavasszal.

Forrás: Rimmel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.