Csősz Bogi csak méregdrága ruhákat és ékszereket visel

luxus Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben ékszer diplomácia táska Törökország ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben érkezett haza a Feleségek luxuskivitelben forgatására Csősz Boglárka, aki elárulta: egy átlagos napon 1 millió forintba kerül az öltözéke. Nem szereti kétszer ugyanazt felvenni, már a gardróbjában sincs elég hely. 

"Már a házasságom előtt is megválogattam, mit veszek fel, inkább megterveztettem, majd megvarrtam a ruháimat. [...] Ma erre nincs szükségem, és annyi ruhám van, hogy nem fér el a gardróbomban, így ezeket rendszeresen elajándékozom" - mesélte a Best magazinnak adott interjújában Csősz Bogi, aki nemrégiben érkezett haza a Feleségek luxuskivitelben című műsor forgatársára. Gyakran elkíséri hivatalos eseményekre török férjét, Burakot, így meg kellett tanulnia az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelő öltözködést is. Azt mondja, ez nem esett nehezére, hiszen kiválóan alkalmazkodik minden helyzethez és kultúrához egyaránt. Egy átlagos napon 1 millió forintba kerül öltözéke, ehhez jönnek még az ékszerek és a méregdrága táskák is.

Csősz Bogi a Story Gálán is méregdrága ruhát viselt Forrás: Polyák Attila/Origo

"Amikor a legfelsőbb tízezer eseményeire jársz, muszáj gyémántokat viselned, sőt még azt is nézik, hány karát van rajtad. [...] Az esküvőmön csodálkoztam el először a drága ékszerek és a gyémántok kultuszán. 750 vendégünk volt, így körülbelül 70 darab zafír, gyöngy és gyémánttal kirakott ékszert kaptam" - mondta a magazinnak Bogi, aki szponzoroktól nem igazán kap ruhát, ami megtetszik neki, megvásárolja. Azt is elárulta, ha úton van, szobalánya küldi utána azokat a ruhákat, amelyeket kér tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.