Nem volt méltó a ruha Medveczky Ilonához a tervező szerint

ruha Medveczky Balázs Pomozi Péter Story Gála estélyi ruha botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona egy szinte egész testét megmutató ruhában jelent meg a tavalyi Story Gálán, azonban mint kiderült: ez vészmegoldás volt. Tervezőjével, Pomozi Péterrel ugyanis nézeteltérése volt az eredeti ruha miatt. Pomozi most az Áll az alku című műsorban mondta el az igazságot.

Többször cikkeztünk Medveczky Ilona tavalyi, Story Gálán történt ruhabotrányáról, melynek kapcsán hajba kaptak Pomozi Péter tervezővel, akivel már többször is dolgoztak együtt.

A fiatal divatguru most az Áll az alku című műsorban tűnt fel, ahol Gundel Takács Gábor megkérdezte, mi az igazság az ominózus ruhával kapcsolatban. Pomozi azt mondta: szerinte ruhája nem volt méltó Medveczky Ilonához. "A média pedig ezt úgy vette át, hogy Ilona nem elég méltó a ruhához" - mondta a tervező.

Mi is történt a ruhával?

Pomozi Péter és Medveczky Ilona már többször is dolgoztak együtt, a 2017-es Story Gálára is tervezett számára egy ruhát. A hírek szerint a művésznő változtatásokat kért a ruhán, melyeket Pomozi nem akart eszközölni. Ennek az lett az eredménye, hogy Ilona egy szinte semmit sem takaró régi ruhájában jelent meg az estélyen, a tervezőre pedig csípős megjegyzéseket tett.

Csősz Bogi csak méregdrága ruhákat és ékszereket viselhttp://www.life.hu/trend/20180314-csosz-bogi-csak-meregdraga-ruhakat-es-ekszereket-visel.htmlNemrégiben érkezett haza a Feleségek luxuskivitelben forgatására Csősz Boglárka, aki elárulta: egy átlagos napon 1 millió forintba kerül az öltözéke. Nem szereti kétszer ugyanazt felvenni, már a gardróbjában sincs elég hely. Trend--5 praktikus ruhadarab és kiegészítő, amire minden anyukának szüksége vanhttp://www.life.hu/trend/20180308-5-praktikus-ruhadarab-es-kiegeszito-amire-minden-anyukanak-szuksege-van.htmlEgy anya életét alapvetően a praktikum vezérli: legyen minden ruha kényelmes, és lehetőleg tiszta, a smink percek alatt elkészíthető, a kiegészítők pedig célszerűek, hogy megkönnyítsék a hétköznapokat. Íme, 5 dolog, ami nem hiányozhat egy anyuka kelléktárából sem! TrendOrigoFélmeztelen fotót posztolt Adahttp://www.life.hu/trend/20180314-felmeztelen-fotot-posztolt-ada-pinter-adrienn.htmlAda egyre merészebb: ezúttal félmeztelen fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoPirner Almának elege lett a lusta nőkbőlhttp://www.life.hu/trend/20180313-pirner-almanak-elege-lett-a-nokbol.htmlPirner Almának elege lett azokból a nőkből, akik nem hajlandóak hosszú távon edzeni és diétázni, és villámmódszerekkel akarnak lefogyni. TrendOrigoDrew Barrymore előnytelen fotót posztolt magáról: tokája letthttp://www.life.hu/trend/20180313-drew-barrymore-elonytelen-fotot-posztolt-magarol-tokaja-lett.htmlDrew Barrymore egyáltalán nem követi a sztárvilágra oly jellemző tökéletesség trendjét, de talán már egy kicsit átesett a ló túloldalára: mindenáron nem kell előnytelen fotókat posztolni. Trend--Vasvári Viviennek teljesen eltűntek természetes vonásai: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180313-vasvari-viviennek-teljesen-eltuntek-termeszetes-vonasai-foto.htmlLuxus Vivi legfrissebb fotóján kissé túlzásba vitték a retust és arcán alig fedezhetőek fel természetes vonásai. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.