Ashley Maxwell-Lam sikeresebb a munkájában, mióta tűsarkúban jár dolgozni

üzletember tűsarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Maxwell-Lam 30 éves, és egy bankban dolgozik projektmenedzserként. Azt mondja, munkájához elengedhetetlen, hogy magabiztos legyen, ő pedig nagyon különleges módon talált rá erre az érzésre.

Ashley körülbelül két éve kezdett el magassarkú cipőben járni, egy kolléganője hatására. A nő azt mondta neki, hogy azért olyan magabiztos a megbeszéléseken, mert a cipője önbizalmat ad neki. Ezért a férfi is kipróbálta ezt, és bejött neki. Állítja, hogy mióta női lábbeliben jár dolgozni megnőtt az önbizalma. Tágyalópartnerei is érdeklődnek furcsa hóbortja iránt, ezáltal pedig az üzleti megbeszélések is lazábban kezdődnek.


Ashley eleinte csak a munkahelyén vette fel a magassarkú cipőjét, aztán a tárgyalásokon is azt viselte, most pedig már egész napokat is női lábbeliben tölt. A nyíltan meleg férfi kollégáitól pozitív visszajelzéseket kap, homoszexuális barátai viszont kikezdték a cipői miatt. Szerintük ő az egyik oka, amiért támadják a melegeket, ráadásul a kinézete sem férfias - írta meg a Velvet.

Peller Anna általános iskolás korában 100 kilót is nyomotthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-peller-anna-altalanos-iskolas-koraban-100-kilot-is-nyomott.htmlPeller Anna legújabb darabjában, a Macskadémonban közel 20 kilós jelmezben játsza szerepét. Régi démonaival küzdött meg emiatt a színésznő, aki általános iskolás korában 100 kilót is nyomott.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlessandra Ambrosio és Jamie Mazur szakítottak 10 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-alessandra-ambrosio-es-jamie-mazur-szakitottak-10-ev-utan.html A pár már több hónapja nincs együtt, de próbálták titokban tartani a szakításukat. Hogy mi történt, miért válnak el útjaik, azt egyelőre nem tudni. TV + Sztárok--Ítéletidő: több megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetésthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-iteletido-tobb-megyeben-harmadfokura-emeltek-a-figyelmeztetest.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat által szombat délelőtt az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben a legmagasabb fokú (piros) figyelmeztetés a hófúvás miatt.TV + SztárokKínai sztár lopta el a Neoton számát: perre készül Végvári Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-kinai-sztar-lopta-el-a-neoton-szamat-perre-keszul-vegvari-adam.htmlVégvári Ádám perre készül: egy kínai popsztár lopta el a Neoton együttes Karnevál című számát, és sikert sikerre halmoz vele. TV + Sztárok--Visszavonul Szántó Dávid sportriporter: hátat fordít a médiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-visszavonul-szanto-david-sportriporter-hatat-fordit-a-medianak.htmlAbbahagyja a tévézést Szántó Dávid sportriporter - írja az Origo.hu.TV + SztárokOrigoÚjabb részletek VV Fanni haláláról: eddig ismeretlen férfit hallgatott ki a rendőséghttp://www.life.hu/sztarok/20180317-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-megdobbento-dolgot-allit-a-gyanusitott.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.