fashion week manikűr köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú, spirál alakú és gazdagon díszített a jellemzője annak a körömtrendnek, amelyről számos fotó lepte el a közösségi médiát. Úgy tűnik ez lesz az új manikűrmánia 2018-ban. 

Corkscrew névre hallgat az az új manikűrtrend, amely kezdi felütni a fejét a körömmániások körében. A hosszú, spirál alakú, általában gazdagon díszített manikűr láttán felmerül a kérdés, hogy mennyire praktikus viselet a mindennapokban, azt azonban biztosra vehetjük, hogy már most rengetegen hódolnak a 2018-ban hatalmas divatnak ígérkező mániának.

A Dailymail is számos fotót tett közzé az extrém méretű és alakú körmökről, mi is készítettünk egy kis válogatást. Ha valaki ilyen manikűrre vágyik egy buli erejéig vagy akár hétköznapokra, elég csak Instagramon a #corkscrew-ra keresnie, és máris kezdődhet az ötletbörze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.