Baukó Éva kigombolt szexi blúzban pózol közösségi oldalán

Forrás: Instagram/baukoeva -
mell VV Éva szexi Baukó Éva kebel közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évától nem idegen, hogy megmutassa formás alakját, most sem történt ez másként, szexi, kebelmutató fotót osztott meg közösségi oldalán.

"Gyönyörű vagy.", "Csodálatos nő" - záporoznak az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások Baukó Éva fotójához, amelyet Instagram-oldalára töltött fel. A fotón hanyagul kigombolt blúza mutatja meg formás kebleit, az egykori valóságshow-szereplő pedig kacéran pillant a kamerába.

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigoDétár Enikő hiszi, hogy elhunyt édesapja mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-detar-eniko-hiszi-hogy-elhunyt-edesapja-mentette-meg-a-halaltol.htmlDétár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPintér Tibor félmeztelenül egy torából ugrott ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-pinter-tibor-felmeztelenul-egy-torabol-ugrott-ki-foto.htmlAmikor az ember azt hinné, nincs olyan dolog, amit PintérTibor ne tett vagy mondott volna, kiderül, hogy van lejjebb: egy szál nyakkendőben, félmeztelenül ugrott ki egy tortából a szőke színész.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.