Völgyesi Gabi bikinis fotót posztolt, családjával wellnessezett

Völgyesi Gabi sztáranyuka wellness bikini wellness-hétvége gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi és családja a hosszú hétvégét pihenéssel töltötte egy wellness-hotelben. Az énekesnő bikinis fotót is posztolt a medence mellől.

A hosszú hétvégén végre megengedett magának egy kis pihenést Völgyesi Gabi. A Unique együttes énekesnője családjával együtt egy wellness-hotelben engedte ki a gőzt és a közösségi oldalra feltöltött fotói alapján úgy tűnik, mindannyian nagyon jól érezték magukat.

A mindig visszafogott 41 esztendős Gabi ezúttal még bikiniben is megmutatta magát követőinek, a medence széléről posztolt. Fiai hatalmasat nőttek, ő viszont szinte alig öregszik, ezúttal is nagyon fiatalosak a vonásai.

Gyönyörű nővé érett Patai Anna: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-gyonyoru-nove-erett-patai-anna-fotok.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna gyönyörű nővé érett, immár a 18. életévét is betöltötte. TV + Sztárok--A családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-a-csaladjaval-sielt-demcsak-zsuzsa-igy-koszont-el-a-havas-hegyektol.htmlVillámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte. TV + Sztárok--Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja szerint a lánya magától sosem szedett kábítószerthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-vv-fanni-edesanyja-szerint-a-lanya-magatol-sosem-szedett-kabitoszert.htmlEgyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Betty, a csúnya lány sztárja, Ana María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180319-igy-nez-ki-ma-a-betty-a-csunya-lany-sztarja-ana-maria-orozco.htmlA Betty, a csúnya lány című sorozattal egy világ ismerte meg Ana María Orozco nevét. A színésznő ma már 44 éves és elképesztően jó formában van. TV + SztárokOrigoKembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.