Renée Zellwegert fekete hajjal kapták lencsevégre: fotó

haj Renée Zellweger fekete külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reneé Zellwegert legújabb fotóin teljesen felismerhetetlen: fekete hajjal kapták lencsevégre.

Renée Zellweger számunkra Bridget Jones: a szőke, kissé pirospozsgás arcú szingli, aki a súlyával és a férfiakkal küzd folyamatosan, eközben pedig abszurd helyzetekbe kerül. Ám a színésznőnek nem ez az egyetlen szerepe, és hiába él mindannyiunkban ugyanaz a kép róla, Renée Zellweger egyáltalán nem úgy néz ki, most meg főként.

Renée Zellweger haja fekete lett Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A színésznőt ugyanis fekete hajjal kapták lencsevégre. René teljesen felismerhetetlen, egyáltalán nem ilyen megjelenéshez szoktunk hozzá. Mindenki megnyugtatására, a színésznő csupán egy újabb szerep kedvéért alakított kinézetén, ugyanis Judy Garlandot fogja alakítani.

Péterfy Bori 49 évesen is szexi bikinibenhttp://www.life.hu/trend/20180320-peterfy-bori-49-evesen-is-szexi-bikiniben.htmlPéterfy Bori énekesnő egy bikinis fotóval hívta fel a figyelmet következő koncertjére. A 49 éves énekesnőtől kommentben kérdezték meg, ugyan miért nem öregszik? Trend--Cindy Crawford 52 évesen is csodálatosan néz ki http://www.life.hu/trend/20180319-cindy-crawford-52-evesen-is-csodalatosan-nez-ki.htmlA világhírű exmodell, Cindy Crawford szépségét világszerte irigylik. Túl az 50. születésnapján is gyönyörű, alakja pedig iriylésre méltó. Trend--Másfél hónappal szülés után a jacuzziból posztolt Kylie Jenner: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180319-masfel-honappal-szules-utan-a-jacuzzibol-posztolt-kylie-jenner-foto.htmlAlig másfél hónapja szülte meg kislányát Kylie Jenner, máris megmutatta, milyen gyorsan leolvadtak róla a pluszkilók. TrendOrigoVölgyesi Gabi bikinis fotót posztolt, családjával wellnessezetthttp://www.life.hu/trend/20180319-volgyesi-gabi-bikinis-fotot-posztolt-csaladjaval-wellnessezett.htmlVölgyesi Gabi és családja a hosszú hétvégét pihenéssel töltötte egy wellness-hotelben. Az énekesnő bikinis fotót is posztolt a medence mellől. TrendOrigoA spirál alakú manikűr lesz az új mániahttp://www.life.hu/trend/20180319-a-spiral-alaku-manikur-lesz-az-uj-mania.htmlHosszú, spirál alakú és gazdagon díszített a jellemzője annak a körömtrendnek, amelyről számos fotó lepte el a közösségi médiát. Úgy tűnik ez lesz az új manikűrmánia 2018-ban. Trend--Vasvári Vivien rózsaszín bikiniben mutatta meg testét 8 hónapos terhesen: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180319-vasari-vivien-rozsaszin-bikiniben-mutatta-meg-testet-8-honapos-terhesen.htmlVasvári Vivien 8 hónapos terhesen mutatta meg testét egy apró pink bikiniben. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.