A 28 éves Berlange Presilus modell lett, pedig Klippel-Trenaunay-szindrómája van

Forrás: NORTHFOTO/© Joey Rosado / SWNS.com/Joey Rosado / Swns.Com -
rendellenesség betegség modell modellkedés Berlange Presilus szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik lábán a Klippel-Trenaunay-szindróma jelei mutatkoznak gyerekkora óta a 28 éves Berlange Presilusnak, de vágyálma teljesült, modell lett belőle. Nem kisebb cégek alkalmazzák, mint a Mac vagy a Johnnie Wallker.

Kislányként az volt a vágya a most 28 éves Berlange Presilusnak, hogy modell válljon belőle, azonban azt hitte, hogy ez Klippel-Trenaunay-szindrómája miatt nem lehetséges. Ez egy veleszületett érfejlődési rendellenesség, mely tűzfoltokkal, visszértágulattal, valamint a karok és a lábak megvastagodásával járhat.

Álma azonban teljesült, ma már nem kell elrejtenie foltjait, modellként dolgozhat a csodás mosollyal rendelkező Berlange Presilus. Olyan cégek alkalmazták már mint a Mac vagy a Johnnie Walker.

Berlange Presilus ma már magabiztosan mosolyoghat Forrás: NORTHFOTO/© Joey Rosado / SWNS.com/Joey Rosado / Swns.Com

A 28 éves modell már nem takargatja a lábát Forrás: NORTHFOTO/© Joey Rosado / SWNS.com/Joey Rosado / Swns.Com

Már kislányként is arra vágyott, hogy modellkedhessen Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Teljesen eltűntek Britney Spears vonásai: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180321-teljesen-eltuntek-britney-spears-vonasai-fotok.htmlMég rajongói is alig ismertek rá Britney Spearsre az énekesnő friss fotóin. TrendAFPKöldökig kivágott ruhába bújt Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180321-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-toth-vera-foto.htmlSzinte köldökig kivágott, kis fekete ruhában villantotta meg dekoltázsát Tóth Vera. TrendOrigoKulcsár Edina jegygyűrűje több mint 2 millió forintba is kerülhetetthttp://www.life.hu/trend/20180321-kulcsar-edina-jegygyuruje-tobb-mint-2-millio-forintba-is-kerulhetett.htmlKulcsár Edina a hónap elején osztott meg fotót arról, hogy párjával, Csutival eljegyezék egymást. A gyönyörű jegygyűrű sokakat ámulatba ejthetett, most azonban az is kiderült, nagyjából mennyibe kerülhetett a vőlegénynek a csodás eljegyzési ajándék. Trend--Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja megöregedett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180321-cynthia-nixon-evtizedekkel-tunik-idosebbnek.htmlA Szex és New York Mirandájaként lopta be magát több ezer magyar nő szívébe Cynthia Nixon, aki nemrégiben egy olyan fotót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen évtizedekkel tűnik öregebbnek annál, mint amennyi. TrendOrigoSzekeres Adrien hihetetenül hajlékony: így jógázikhttp://www.life.hu/trend/20180321-szekeres-adrien-hihetetenul-hajlekony-igy-jogazik.htmlÚgy tűnik, hogy Szekeres Adrien nemhogy nem öregszik, szinte fiatalodik: a jógának köszönhetően elképesztően hajlékony. TrendOrigoA Melrose Place egykori bombázója, Lisa Rinna plasztikszörny letthttp://www.life.hu/trend/20180321-lisa-rinna-plasztikszorny-lett.htmlAz egykor dögös színésznő, Lisa Rinna a '90-es évek felkapott sorozatsztárja volt. Férfiak milliói álmaiban szerepelt a párductestű, egzotikus kinézetű szépség. Bár eljárt felette az idő, mégsem ezért lett felismerhetetlen.... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.