Szekeres Adrien hajlékonyság jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Szekeres Adrien nemhogy nem öregszik, szinte fiatalodik: a jógának köszönhetően elképesztően hajlékony.

Szekeres Adrient sokan irigyelhetik, ugyanis elképesztő formában van az énekesnő. Bár a 45. életévében jár, ez egyáltalán nem látszik rajta sőt, ahogy múlnak az évek, ő egyre fiatalabbnak tűnik. Ezt persze sok mindennek köszönheti, a többi között a jógának, amit nagyon szívesen és rendszeresen gyakorol. Látszik is, hiszen fotóján, melyen egyik lányával jógázik, pontosan olyan hajlékony, mint egy tini, ha nem hajlékonyabb. Az is egyértelmű, hogy nem csak a testre, hanem a lelkére is nagyon jó hatással van a mozgás, csak úgy ragyog!

Adrien Szekeres (@szekeres_adrien) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigoHarc dúl Klapka Sandy és Klapka Nikol között? Más vezeti már az üzletházathttp://www.life.hu/sztarok/20180321-harc-dul-klapka-sandy-es-klapka-nikol-kozott-mas-vezeti-mar-az-uzlethazat.htmlApja halála után Klapka Sandy vette át az üzletház vezetését, de úgy tűnik, nem voltak teljesen megelégedve a munkájával, ugyanis leváltották: testére vette át az üzletház vezetését, de a körülményekről nem nagyon nyilatkoznak. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg rendőr akar lenni? Elszólta magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180320-gyorgy-herceg-rendor-akar-lenni-elszolta-magat-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg elárulta, hogy fia, György herceg érdeklődése hamar a rendőrség felé fordult, imád minden autót és játékot, ami egy kicsit is „rendőrös". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.