retusálás kampány plasztika Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még rajongói is alig ismertek rá Britney Spearsre az énekesnő friss fotóin.

„Nem is úgy néz ki, mint Britney...", „Mi ez az arc?", „Ő kicsoda?" – ilyen és ehhez hasonló felháborodott rajongói vélemények lepték el a közösségi oldalakat azután, hogy napvilágot láttak Britney Spears friss fotói. Az énekesnő ezúttal a Kenzo márkának állt modellt, de lehet, hogy nem kellett volna... Bár kétségtelenül nagyon csinos a képeken, arcvonásait szinte fel sem lehet ismerni. Lehet, hogy kicsit túlzásba vitték a retust vagy Britney kés alá feküdt? Nem tudni, mindenesetre sokak tetszését nem nyerte el az új kampány.

Kulcsár Edina jegygyűrűje több mint 2 millió forintba is kerülhetetthttp://www.life.hu/trend/20180321-kulcsar-edina-jegygyuruje-tobb-mint-2-millio-forintba-is-kerulhetett.htmlKulcsár Edina a hónap elején osztott meg fotót arról, hogy párjával, Csutival eljegyezék egymást. A gyönyörű jegygyűrű sokakat ámulatba ejthetett, most azonban az is kiderült, nagyjából mennyibe kerülhetett a vőlegénynek a csodás eljegyzési ajándék. Trend--Köldökig kivágott ruhába bújt Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180321-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-toth-vera-foto.htmlSzinte köldökig kivágott, kis fekete ruhában villantotta meg dekoltázsát Tóth Vera. TrendOrigoSzekeres Adrien hihetetenül hajlékony: így jógázikhttp://www.life.hu/trend/20180321-szekeres-adrien-hihetetenul-hajlekony-igy-jogazik.htmlÚgy tűnik, hogy Szekeres Adrien nemhogy nem öregszik, szinte fiatalodik: a jógának köszönhetően elképesztően hajlékony. TrendOrigoCynthia Nixon, a Szex és New York sztárja megöregedett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180321-cynthia-nixon-evtizedekkel-tunik-idosebbnek.htmlA Szex és New York Mirandájaként lopta be magát több ezer magyar nő szívébe Cynthia Nixon, aki nemrégiben egy olyan fotót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen évtizedekkel tűnik öregebbnek annál, mint amennyi. TrendOrigoA Melrose Place egykori bombázója, Lisa Rinna plasztikszörny letthttp://www.life.hu/trend/20180321-lisa-rinna-plasztikszorny-lett.htmlAz egykor dögös színésznő, Lisa Rinna a '90-es évek felkapott sorozatsztárja volt. Férfiak milliói álmaiban szerepelt a párductestű, egzotikus kinézetű szépség. Bár eljárt felette az idő, mégsem ezért lett felismerhetetlen.... TrendOrigoMiranda Nodine túlzott szőrnövekedéssel küzd: abbahagyta a szőrtelenítésthttp://www.life.hu/trend/20180320-miranda-nodine-tulzott-szornovekedessel-kuzd-abbahagyta-a-szortelenitest.htmlÉveken keresztül másból sem állt a 28 éves virginiai lány élete, mint szőrtelenítésből: túlzott szőrnövekedéssel küzd ugyanis Miranda, de most eldöntötte, megmutatja igazi önmagát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.