Kiderült: ilyen jegygyűrű kerül Meghan Markle ujjára

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
jegygyűrű esküvő házasság Meghan Markle hagyomány ékszer Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen lesz Meghan Markle jegygyűrűje: olyan walesi aranyból fog készülni, amely II. Erzsébet édesanyjának ujját is díszítette.

1923-ban egy walesi bányából bányászott aranyból készült jegygyűrűt húzott Harry herceg dédapja, VI. György brit király menyasszonya, Erzsébet ujjára. A hagyomány később folytatódott, hasonlót kapott esküvőjén II. Erzsébet királynő és Katalin hercegné is. Nem meglepő, hogy a királyi család nem szakítja meg ezt a sort, és Meghan Markle gyűrűje is walesi aranyból fog készülni.

A Mirror azt írja, várhatóan világos árnyalatú aranygyűrű lesz, hasonló az eljegyzési gyűrűhöz, amelyet Harry elképzelései szerint készítettek.

Hamarosan kiderül, milyen gyűrűt kap Meghan Markle Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang
Elmarad Tücsi és Sofron István esküvője: nem kezdték el időben a szervezésthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elmarad-tucsi-es-sofron-istvan-eskuvoje-nem-kezdtek-el-idoben-a-szervezest.htmlTücsi élete teljesen megváltozott mióta egy párt alkot Sofron István jégkorongozóval. A tévés feladta karrierjét, és azóta folyamatosan költözik, most pedig az esküvőt is el kellett halasztani. TV + SztárokOrigoRejtélyes módon rendezték Lagzi Lajcsi százmilliós tartozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-rejtelyes-modon-rendeztek-lagzi-lajcsi-szazmillios-tartozasat-birosag.htmlRejtélyes módon valaki rendezte Lagzi Lajcsi tartozásait a szolgáltatók felé. A büntetőeljárás azonban ezzel még nem szűnik meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szinetar-dora-meghato-posztban-emlekeztetett-mindenkit-a-down-szindroma-vilagnapjara.htmlMióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián nem engedi Mazsinak a reggeli szundithttp://www.life.hu/sztarok/20180321-berki-krisztian-nem-engedi-mazsinak-a-reggeli-szundit.htmlBerki Krisztián még kedvesének, Mazsinak sem enged meg mindent. Megtiltotta neki például a reggeli szundit is. Nem hagyja, hogy Katona Renáta aludjon még néhány percet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.