Catherine Zeta-Jones fotó dögös bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Zeta-Jones még most is le tudja nyűgözni a férfiakat hihetetlen idomaival: elképesztően néz ki bikiniben.

Ugyan Catherine Zeta-Jones már 48 éves, még most is pontosan olyan dögös, mint fiatalon, és ezt meg is mutatja. A színésznő Instagram-oldalán olykor megörvendezteti a rajongókat egy-egy szexi fotóval, így tett a minap is, amikor bikiniben mutatta meg még mindig nagyon formás idomait. Egyértelmű, hogy Catherine alakja szinte semmit nem változott az elmúlt évek során, a rajongók pedig továbbra is odavannak a szexi fotókkal.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Top 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoBódi Sylvi meztelenül szeret a legjobban napozni: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-bodi-sylvi-meztelenul-szeret-a-legjobban-napozni-foto.htmlBódi Sylvi minden napra tartogat valami finomságot közösségi oldalán: ezúttal a nudista napozásról mesélt.Trend--Több dolog okozhat felnőttkori aknét, de könnyedén leküzdhetőhttp://www.life.hu/trend/20180322-tobb-dolog-okozhat-felnottkori-aknet-de-konnyeden-lekuzdheto.htmlNemcsak a kamaszok, de rengeteg felnőtt életét is megkeserítik a pattanások és az aknés bőr. A hormonháztartás felborulása, a stressz vagy az étrend is okozhatja ezeket a bőrproblémákat. De vannak egyszerű praktikák, melyeket bevethetünk, hogy szebbé tegyük bőrünket. TrendThinkstockLuana Torres a világ legszexibb pilótanője: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180322-luana-torres-a-vilag-legszexibb-pilotanoje-fotok.htmlA brazil Luana Torrest tartják a világ legszexisebb pilótanőjének. Nem csak a kollégái körében, hanem a közösségi oldalon is igen nagy népszerűségnek örvend. TrendOrigoKiderült: ilyen jegygyűrű kerül Meghan Markle ujjárahttp://www.life.hu/trend/20180322-kiderult-ilyen-jegygyuru-kerul-meghan-markle-ujjara.htmlKiderült, milyen lesz Meghan Markle jegygyűrűje: olyan walesi aranyból fog készülni, amely II. Erzsébet édesanyjának ujját is díszítette. Trend--Megmutatta új haját Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180322-megmutatta-uj-hajat-berki-krisztian-baratnoje-katona-renata-foto.htmlNem kíván sok mindent megváltoztatni külsején Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta, de egyetlen egy dolgon mindig szeretet volna javítani: ez most sikerült. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.