Merész fotók készültek Lagzi Lajcsi lányáról, Galambos Bogiról

Forrás: Instagram/Galambos Boglárka -
fehérnemű Galambos Lajos szexi Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlanul merész fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán Galambos Bogi, Lagzi Lajcsi nagylánya.

Elképesztően szexi friss fotóin Lagzi Lajcsi 18 éves nagylánya. A most érettségiző Galambos Bogi ezúttal csupán egy lenge, fekete hálóköntöst vett fel, tökéletes sminkjében pedig csábosan néz a kamera felé. Visszafogott, mégis nagyon dögös, követői is odáig vannak a képekért. Akadt olyan, aki azt írta, az egyik kép olyan, mintha csak egy festmény lenne.

What makes you different that’s your strength⚜️

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Each other’s maybe

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Kozsónak árvezeik az otthonát: ha nem fizet, elveszik tőle az ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kozsonak-arvezeik-az-otthonat-ha-nem-fizet-elveszik-tole-az-ingatlant.html139 millió forintot kellene visszafizetnie Kozsónak ahhoz, hogy megtarthassa otthonát. Amennyiben ezt március 27-ig nem teszi meg, az egyetlen nevén lévő ingatlant is elárverezik a piaci ár töredékéért.TV + Sztárok--Shane Tusup a munkáját is lecsökkentette Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-shane-tusup-a-munkajat-is-megfelezte-hosszu-katinka-miatt.htmlShane Tusup még a munkatempóból is visszavett, csak hogy bizonyítsa feleségének, mennyire szereti őt és képes a változásra.TV + SztárokOrigoEndrei Judit: „Én voltam a jó kislány a tévében"http://www.life.hu/sztarok/20180322-endrei-judit-en-voltam-a-jo-kislany-a-teveben.htmlAz 50+-osokat sem felejtette el a média. Akkor sem, ha már rég nincsenek képernyőn, és nem olyan zajos körülöttük az élet. A Magyar Televízió egykori bemondónője, később szerkesztő-műsorvezetője irigylésre méltóan energikus, használja a közösségi médiát és értékmegőrző közösségeket épít. Ezúttal pedig a wmn.hu Elviszlek magammal műsorának kamerái előtt mesélt a televíziózásról, az anyaságról, a magánéletéről, és az is kiderül, mi lelkesíti az életben. TV + SztárokOrigoGyászol Queen Latifah: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-gyaszol-queen-latifah-elhunyt-az-edesanyja.htmlGyászol Queen Latifah színésznő: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Szörnyű vallomás: nevelőapja folyamatosan verte Chrissy Metz színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-szornyu-vallomas-neveloapja-folyamatosan-verte-chrissy-metz-szinesznot.htmlSzörnyű gyermekkoráról vallott Chrissy Metz színésznő. Nevelőapja verte, bánatában pedig folyamatosan csak evett. TV + Sztárok--Polyák Lilla és Gömöri András Máté esküvőjére hamarosan sor kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvojere-hamarosan-sor-kerul.htmlPolyák Lilla és Gömöri András Máté már tudják, milyen esküvőt szeretnének, és mivel nincsenek nagy igényeik, akár már holnap is összeházasodhatnának, hamarosan sor is kerül rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.