Palvin Barbi Srí Lankán vett részt egy víz fontosságát hirdető kampányfilmben

élet Palvin Barbara víz környezetvédelem Srí Lanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi az Armani Aqua for Life kampányának videójában szerepelt, így Srí Lankára utazott, hogy megmutassa, vannak olyan területek a Födlön, ahol nem mindennapos, hogy víz folyik a csapból. 

A Georgio Armani márka Aqua for Life termékeivel az UNICEF USA-t támogatja azért, hogy a világon minél több gyermek juthasson friss ivóvízhez. Ennek kampányfilmjében vett részt a magyar modell, Palvin Barbara is, aki Srí Lankára utazott, ott pedig iskolás gyerekekkel találkozott, akik elmesélték, milyen, amikor nincs ivóvíz a falujukban.

Tradicionális esküvői meghívója lesz Harry hercegnek és Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/trend/20180323-tradicionalis-eskuvoi-meghivoja-lesz-harry-hercegnek-es-meghan-markle-nek.htmlEgy közeleg a májusi királyi esküvő, amikor Harry herceg és kedvese, Meghan Markle összekötik életüket. Már rengeteg részelt napvilágot látott a nagy nappal kapcsoaltban, most pedig az esküvői meghívókról is lerántották a leplet. Trend--Szűk ruhába préselte telt idomait az 50 éves Pamela Anderson: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-szuk-ruhaba-preselte-telt-idomait-az-50-eves-pamela-anderson-foto.htmlPamela Anderson 50 évesen is képes levenni a férfiakat a lábukról, telt idomait most a vörös szőnyegen is megmutatta. Trend--Túltolták a retusálást a Feleségek luxuskivitelben promófotóinhttp://www.life.hu/trend/20180323-tultoltak-a-retusalast-a-felesegek-luxuskivitelben-promofotoin.htmlElkészültek a Feleségek Luxuskivitelben új évadának promófotói, de talán túl jóra is sikerültek: mintha kicsit túlzásba vitték volna a retust. TrendOrigoTop 10 szempillaspirál: ezekkel nem hibázhatsz!http://www.life.hu/trend/20180321-top-10-szempillaspiral-larion-oscar-ajanlasaval.htmlTe is bajban vagy, amikor a szempillaspirálok széles választékával szembesülsz? Larion Oscar sminkmester segít most eligazodni a mascarák világában. TrendOrigoHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180323-hatalmas-ajkakat-villantott-kulcsar-edina-foto.htmlHatalmas ajkakat villantott Kulcsár Edina: a közösségi oldalra feltöltött friss fotóján követői is elámultak. Trend--44 évesen is bombaformában van Thalía: szinte egy percet sem öregedetthttp://www.life.hu/trend/20180323-44-evesen-is-bombaformaban-van-thalia-szinte-egy-percet-sem-oregedett.htmlMa is elképesztően jól néz ki Thalía, a népszerű mexikói sorozatsztár, aki az elmúlt 12 esztendőben szinte egy percet sem öregedett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.