Tradicionális esküvői meghívója lesz Harry hercegnek és Meghan Markle-nek

esküvő Anglia királyi család Meghan Markle Harry herceg meghívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közeleg a májusi királyi esküvő, amikor Harry herceg és kedvese, Meghan Markle összekötik életüket. Már rengeteg részelt napvilágot látott a nagy nappal kapcsoaltban, most pedig az esküvői meghívókról is lerántották a leplet.

Korábban mi is beszámoltunk arról, mi lesz a májusi királyi esküvő menetrendje. Sőt, a napokban arra is fény derült, milyen tortából falatozhat majd az előkelő vendégsereg. Most pedig a Kensington-palota Twitter-oldalán osztotta meg, milyen meghívókat küldenek majd szét a vendégeknek.

A fotókon látszik, hogy fekete és arany színpen pompáznak Harry herceg és Meghan Markle esküvői meghívói, amelyek olyannyira nem rugaszkodnak el a királyi család hagyományaitól, hogy nem is modern technikával, hanem egy 1930-as évekből származó géppel készítették őket.

A hatalmas jelentőséggel bíró meghívókat Lottie Small készítette a család számára amerikai tintával angol papírra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.