Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella gyönyörű nővé cseperedett: fotó

fashion week zene Kiszel Tünde komolyzene szépség Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya közösségi oldalán osztott meg egy képet egyik komolyzenei fellépése után, melyen látható csodás alakja is.

Gyönyörű nővé cseperedett Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella, aki egy komolyzenei fellépése után töltött fel fotót közösségi oldalára. A képen jól látszik az estélyi ruhába bújtatott csodás alakja, a posztban pedig felkészítőinek is megköszöni a koncertlehetőséget.

Frissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigoMellrákkal küzdött az albínó modell: most meztelenül mutatja meg mindenkinek a testét (18+)http://www.life.hu/trend/20180326-mellrakkal-kuzdott-az-albino-modell-most-meztelenul-mutatja-meg-mindenkinek-a-testet.htmlAz orosz modell gyönyörű idomokkal rendelkezik, de ilyenből azért van egynéhány. Az ő különlegessége abban rejlik, hogy albínó, és megmutatja, milyen gyönyörűek is az ilyen emberek ruhában, vagy ruha nélkül.TrendOrigoFélmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljonhttp://www.life.hu/trend/20180325-felmillio-dollart-koltott-plasztikara-jennifer-pamplona-hogy-kim-kardashian-hasonmassa-valjon.htmlA 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. TrendOrigoÍgy készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigoÉlő játékbabának sminkeli magát a brit diáklány, Alice Hochfeidt: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180325-elo-jatekbabakent-el-a-brit-diaklany-alice-hochfeidt-fotok.htmlKedvenc hobbija, hogy élő játékbabának sminkeli magát egy brit diáklány, Alice Hochfeidt. TrendOrigoA 72 éves Diane Keaton punkos stílusával mindenkit leiskolázott: heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20180323-heti-trendjelentes-szerepel-benne-diane-keaton-drew-barrymore-john-corbett.htmlA héten sem maradtak el a különböző filmpremierek és vörös szőnyeges események. Habár volt pár izgalmas celebtrend, a hét nyertese egyértelműen Diane Keaton, aki megint megmutatta, hogy a 70 éveseké a világ. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.