retusálás orr fotó Photoshop Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell smink nélküli fotót töltött fel magáról a közösségi oldalán, ám a szemfüles rajongók azonnal kiszúrták: a kép közel sem természetes szépségében ábrázolja a modellt, orra ugyanis látványos Photoshop-átalakításon esett át.

Hiába hosszú évek óta ő az egyik legkeresettebb szupermodell, úgy tűnik, Naomi Campbell mégsem elégedett önmagával, legalábbis erről árulkodik friss fotója. A sztár, aki egy ideje egy fiatal rapperrel jár, egy smink nélküli képet osztott meg magáról a közösségi oldalán, de rajongói nem voltak vele maradéktalanul elégedettek.

Persze sokan megdicsérték gyönyörű szemeit, szimmetrikus vonásait, de többen is kiszúrták, hogy az orra meg van photoshopolva. Ki is fejezték csalódottságukat, nem értik, miért volt erre szükség.

#Mood #Bare @narsissist @patti_wilson #Family

Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) által megosztott bejegyzés,

A születésnapos Lady Gaga legsokkolóbb ruhái az elmúlt 10 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180327-a-szuletesnapos-lady-gaga-legsokkolobb-ruhai-az-elmult-tiz-evbol.htmlVérbeli előadóművész, különc, lázadó, egyszóval Lady Gaga. Róla lesz most szó, hiszen ma ünnepli 32. születésnapját, ezzel együtt első albumának 10. évfordulóját. Bizony, az énekesnő immáron 10 éve éli mindennapjait rajongói figyelő tekintete előtt, akik nemcsak zenéje miatt, de egyedi, feltűnő, a színpadiasságot és drámaiságot, sőt a mondanivalót sem nélkülöző stílusa miatt is imádják. Ezúttal a legextrémebb outfitjeit szedtük össze: isten éltessen Lady Gaga! TrendOrigoKegyetlen módon ölt meg egy fiatal szépségkirálynőt, 57 év után ítélték el a katolikus papot (18+)http://www.life.hu/trend/20180326-kegyetlen-modon-olt-meg-egy-szepsegkiralynot-57-ev-utan-iteltek-el-a-katolikus-papot.html23 évesen szépségkirálynővé választották, két évvel később brutális módon meggyilkolták. 1960. április 16-án Irene Garza még nem sejtette, hogy utolsó útjára indul a texasi McAllenben lévő templomba. Holttestére pár nappal később, egy csatornában találtak rá. Az elsőszámú gyanúsított John Feit atya volt, de a bizonyítékok – akkor - nem voltak elengedőek a vádemeléshez. TrendOrigoChristina Aguilera smink nélkül szerepel a Paper magazin borítójánhttp://www.life.hu/trend/20180327-christina-aguilera-smink-nelkul-szerepel-a-paper-magazin-boritojan.htmlÁltalában erős minkkel, színes körmökkel és hatalmas műszempillával láthatják rajongói Christina Aguilera énekesnőt, most azonban a Paper magazin címlapján mutatta meg természetes szépségét. Trend--Bikinis fotót posztolt az 52 éves Brooke Shieldshttp://www.life.hu/trend/20180327-bikinis-fotot-posztolt-az-52-eves-brooke-shields.htmlCsodás alakja van az 52 éves Brooke Shields-nek, aki épp tengerparti vakációját tölti. Úgy döntött, fürdőruhás fotót oszt meg rajongóival. Trend--Modell lett Liam Gallagher és Patsy Kensit 18 éves fiából, Lennonbólhttp://www.life.hu/trend/20180327-modell-lett-liam-gallagher-es-patsy-kensit-18-eves-fiabol-lennonbol.htmlKeresett modell lett Liam Gallagher és Patsy Kensit 18 éves nagyfiából, Lennonból. Trend--A zuhany alatt szexizett Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180327-a-zuhany-alatt-szexizett-mihalik-eniko-foto.htmlA zuhany alól jelentkezett be Mihalik Enikő: a modell épp Mauritiuson tartózkodik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.