Dobó Kata szexi fehérneműben mutatta meg csodás alakját: fotó

fashion week fehérnemű Dobó Kata Csak színház és más semmi szexi csábítás szépség csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csábítani akart Dobó Kata a Csak színház és más semmi című sorozatban, ezért egy szexi fehérneműben várta az öltözőjében, hogy a csábítás tárgya belépjen ajtaján. 

A Csak Színház és más semmi című sorozatban mutatta meg tökéletes alakját Dobó Kata. Az általa játszott karakter épp csábításra készült, ezért szabadult meg ruhái nagy részétől. Azonban a csipkés body, amit viselt, sokmidnent látni engedett. A 44 éves színésznő kirobbanó formában van.

Zanzibárból posztolt bikinis képeket Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20180328-zanzibarbol-posztolt-bikinis-kepeket-rubint-reka.htmlRubint Réka és Schobert Norbi fitnesz tábort tartanak Zanzibárban. Réka bikinis fotókat osztott meg közösségi oldalán. TrendOrigoKylie Jenner fürdőköpenyben pózol, szőke lett a hajahttp://www.life.hu/trend/20180328-kylie-jenner-furdokopenyben-pozol-szoke-lett-a-haja.htmlKylie Jenner nemrégiben hozta világra gyermekét, most azonban új külsővel meglepte rajongóit. Haját szőkére festette, ezt pedig egy szinte semmit sem takaró ruhadarabban mutatta meg. TrendOrigoHorváth Éva teste megváltozott a szülés után, nagyobb lett a lábahttp://www.life.hu/trend/20180328-horvath-eva-teste-megvaltozott-a-szules-utan-nagyobb-lett-a-laba.htmlHorváth Éva közösségi oldalán osztotta meg követőivel a testét érintő változást, ugyanis megnőtt a lába. Új cipőkre lesz szüksége. TrendOrigoVasvári Vivien egy luxusbölcsőről osztott meg képet, ilyet kaphat második gyermekehttp://www.life.hu/trend/20180328-vasvari-vivien-egy-luxusbolcsorol-osztott-meg-kepet-ilyet-kaphat-masodik-gyermeke.htmlEgy kék, szárnyakkal díszített böcsőről osztott meg képet közösségi oldalán Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Meglehet, hogy ilyenben alhat majd második gyermekük. Trend--Christina Aguilera smink nélkül szerepel a Paper magazin borítójánhttp://www.life.hu/trend/20180327-christina-aguilera-smink-nelkul-szerepel-a-paper-magazin-boritojan.htmlÁltalában erős minkkel, színes körmökkel és hatalmas műszempillával láthatják rajongói Christina Aguilera énekesnőt, most azonban a Paper magazin címlapján mutatta meg természetes szépségét. Trend--Bikinis fotót posztolt az 52 éves Brooke Shieldshttp://www.life.hu/trend/20180327-bikinis-fotot-posztolt-az-52-eves-brooke-shields.htmlCsodás alakja van az 52 éves Brooke Shields-nek, aki épp tengerparti vakációját tölti. Úgy döntött, fürdőruhás fotót oszt meg rajongóival. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.