Fürdőruhakampányban szerepelt Vivian Eyp-Ephraim plus size modell

modell plus size modell plus size bikini fürdőruha Vivian Eyp-Ephraim reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy srága bikini takarta Vivian Eyp-Ephraim testét, amikor az ASOS fürdőruhakampányában szerepelt. A márka így akarta bemutatni új kollekcióját, azonban arra még ők sem számítottak, mennyi pozitív visszajelzést kapnak azért, mert egy színesbőrű plus size modellt választanak új reklámarcuknak. 

"A világ nagyon sokszínű hely, és fontos, hogy a fogyasztók lássák, ahogyan az elismert márkák az összes etnikumot, formát és méretet bemutatják" - nyilatkozta Vivian Eyp-Ephraim plus size modell, aki nemrégiben az ASOS márka reklámjában tűnt fel. Egy srága bikinit mutatott be, az ilyen ruhadarabok viselését azonban általában vékonyabb lányokra bízzák. Vivian egyébként csak nemrég csöppent bele a divatszakmába.

A reklámfilm megjelenése után számos pozitív komment érkezett a Twitteren keresztül. Dicsérték a márkát és a lány munkáját egyaránt. A hozzászólásokból a Dailymail is szemezgetett cikkében.

"Nagyra értékelem, amikor a boltok a valóságot mutatják, és nem kell elképzelnünk, hogyan festünk majd a ruhákban" - írta az egyik kommentelő. Sokan úgy vélik, ez a lépés új irányt adhat a divatszakmának, és egyre több márka mutatja majd be termékeit olyan modellekkel, akik nem feltétlen a tökéletes alak megtestesítői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.