A brit Vogue magazin címlapjára egy hidzsábot, azaz fejkendőt viselő modell került

alak hidzsáb fejkendő Vogue magazin etnikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vogue magazin a divatmagazinok között uralkodónak számít. A most megjelenő címlapjukra pedig különböző etnikumú, bőrszínű és alakú modellek képét tették. Van köztük hidzsábot viselő modell is. 

Instagram-oldalán osztotta meg a brit Vogue magazin a következő címlapját, melyre egy olyan fotót álmodtak meg, melyen több modell is szerepel. A lehengerlő borítón más-más etnikumú, bőrszínű és alakú modellek néznek a kamerába. A divatmagazinok között egyedurolakodónak számító Vogue magazin például plus size, ázsiai és muszlim fejkendőt, azaz hidzsábot viselő modellt is a címlapra tett.

A magazin 1916-os alapítása óta véleményformálónak számít a világban, és most először láthatunk a brit kiadás címlapján hidzsábot viselő lányt. A 9 modellnek Edward Enninful főszerkesztő tette lehetővé, hogy megmutassák magukat a világnak.

A 20 éves fejkendőt viselő modell, Halima Aden már az arab Vogue címlapján is szerepelt, közösségi oldalán pedig látható, hogy a hétköznapokban is büszkén viseli a fejkednőt, számos divatbemutatón, fotózáson vesz részt.

@voguearabia ❤️ #dubai

Halima (@halima) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.