Összenőtt szemöldöke miatt lett Instagram-sztár Sophia Hadjipanteli modell

Forrás: sophiahadjipanteli -
szemöldök modell természetesség Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophia Hadjipanteli igazi szenzáció lett az Instagramon, miután úgy döntött, hagyja, hogy szemöldöke a maga természetességében teljesedjen ki.

Több mint 160 ezer követője van Sophia Hadjipantelinek, de főként azután ugrott meg rajongói száma, hogy eldöntötte, nem szedi ki többé a szemöldökét. Úgy döntött, hagyja, hogy a maga természetességében nőjenek a szőrszálai. Persze kritikát is kap szém számmal, de nem foglalkozik velük. Ő úgy szereti magát, ahogy van.

Összenőtt szemöldöke miatt lett Instagram-sztár Forrás: sophiahadjipanteli

„Úgy gondolom, hogy az arcom jobban néz ki így. Mások nem értenek ezzel egyet, de ez így van jól" – mondta a modell hozzátéve, nem azért csinálja ezt, hogy másoknak tetsszen. Inkább arra szeretné inspirálni az embereket, hogy éljék úgy az életüket, ahogy akarják.

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Oláh Gergőre szinte rá sem lehet ismerni, alaposan megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/trend/20180403-olah-gergore-szinte-ra-sem-lehet-ismerni-alaposan-megvaltozott-a-kulseje.htmlAlaposan megváltoztatta külsejét Oláh Gergő: hatalmas szakállat növesztett, szinte alig ismerni rá. TrendFotó: Mudra László - OrigoFürdőruhakampányban szerepelt Vivian Eyp-Ephraim plus size modellhttp://www.life.hu/trend/20180403-furdoruhakampanyban-szerepelt-vivian-eyp-ephraim-plus-size-modell.htmlMindössze egy srága bikini takarta Vivian Eyp-Ephraim testét, amikor az ASOS fürdőruhakampányában szerepelt. A márka így akarta bemutatni új kollekcióját, azonban arra még ők sem számítottak, mennyi pozitív visszajelzést kapnak azért, mert egy színesbőrű plus size modellt választanak új reklámarcuknak. Trend--Rita Ora szexi nyusziként pózol legújabb fotóinhttp://www.life.hu/trend/20180403-rita-ora-szexi-nyuszikent-pozol-legujabb-fotoin.htmlFalatnyi ruhadarabokban eszeget csokitojást Rita Ora, aki közösségi oldalának rajongóit is megörvendeztette a nem mindennapi jelenetről készült pikáns fotókkal. Trend--Thalia borostával és férfi frizurával pózol az Instagramonhttp://www.life.hu/trend/20180403-thalia-borostaval-es-ferfi-frizuraval-pozol-az-instagramon.htmlMagyarországon is rendkívül népszerűek voltak a mexikói származású, Amerikában élő színész-énekesnő Thalia szappanoperái. Tömegeket bilincselt a képernyő elé a Rosalinda vagy a Marimar. Most azonban szinte felismerhetetlen azon a videón, melyet közösségi oldalára töltött fe. Trend--Emily Ratajkowski fürdőruhában pucsít a tükör előtt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180403-emily-ratajkowski-furdoruhaban-pucsit-a-tukor-elott-foto.htmlEgy aprócska fürdőruhában pucsít a fürdőszobában legfrissebb fotóján Emily Ratajkowski. TrendOrigoKelly Brook mellei majd' kibuggyantak a fehérneműbőlhttp://www.life.hu/trend/20180403-kelly-brook-mellei-majd-kibuggyantak-a-fehernemubol.htmlMerész fotót osztott meg magáról Kelly Brook: a plus size modell kebleit alig tartja a fehérnemű. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.