szépészeti kezelés testkép Dukai Regina egészség szépség test masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorosan testére tapad Dukai Reginának az a fehér overál, amely egy szépészeti kezelés speciális öltözéke. Közösségi oldalára töltötte fel a fotót, melyen látszanak tökéletes idomai. 

Egy szépészeti kezelésekkel és masszázzsal foglalkozó szalonból tett közzé fotót Dukai Regina, aki a kezelés előtt pillanatokat örökítette meg. Úgy tűnik, a modellnek nem feltétlenül szükséges ilyen krákra járnia, hiszen a speciális fehér overál, amelyet fel kellett vennie, láttatni engedte tökéletes alakját.

Fehér overálban várja a kezelést Dukai Regina Forrás: Instagram/reginadukai

Radics Gigi Kaliforniában pózol, megmutatta formás fenekéthttp://www.life.hu/trend/20180405-radics-gigi-kaliforniaban-pozol-megmutatta-formas-feneket.htmlRadics Gigi több fotót posztolt már, mióta Kaliforniában tartózkodik, most azonban feszes farmerben mutatta meg gömbölyded fenekét. TrendOrigoCsupasz melleivel hívja fel a figyelmet Szabó Eszter a keverék kutyákrahttp://www.life.hu/trend/20180405-csupasz-melleivel-hivja-fel-a-figyelmet-szabo-eszter-a-keverek-kutyakra.htmlSzabó Eszter a szívén viseli a segítségre szorulók helyzetét, és nemcsak az emberekét, hanem az állatokét is. Ezért most kihívó képekkel kampányol, hogy felhívja a figyelmet a keverék kutyák örökbefogadására. TrendOrigoFiús külsőt villantott Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180405-fius-kulsot-villantott-cinthya-dictator-foto.htmlKisfiús külsőt villantott Cinthya Dictator: baseballsapkával a fején posztolt a közösségi oldalára. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a szatén metálhttp://www.life.hu/trend/20180404-aprilisi-honap-sminktrukkje-a-szaten-metal.htmlA legújabb, őrülten izgalmas trend a fényes és a matt textúrák együttes használata. Ez az új szatén metál textúra egyszerre lágy és kemény, nagyon különleges, természetes hatású sminket lehet vele készíteni. TrendOrigoSebestyén Ági csupasz fenékkel pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180405-sebestyen-agi-csupasz-fenekkel-pozol-foto.htmlSebestyén Ági legutóbbi fotóján egy fenéknél erősen kivágott farmerban fotóztatta magát.TrendA brit Vogue magazin címlapjára egy hidzsábot, azaz fejkendőt viselő modell kerülthttp://www.life.hu/trend/20180404-a-vogue-magazin-cimlapjara-egy-hidzsabot-azaz-fejkendot-viselo-modell-kerult.htmlA Vogue magazin a divatmagazinok között uralkodónak számít. A most megjelenő címlapjukra pedig különböző etnikumú, bőrszínű és alakú modellek képét tették. Van köztük hidzsábot viselő modell is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.