Szabó Eszter megmutatta kerek fenekét: fotó

fotó Szabó Eszter Megasztár fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletes idomok.

Szabó Eszter nemrég csupasz melleivel hívta fel a figyelmet a keverék kutyák helyzetére, és úgy tűnik, nagyon bejött neki ez a kampány. Az énekesnő ugyanis úgy döntött, egy másik testrészét is megmutatja követőinek, most a feneke került sorra. Instagram-sztorijában tett közzé fotót az énekesnő kerek hátsójáról, persze ezzel is jó célt szolgál: mindenkit arra buzdít, hogy fogadjanak örökbe.

Szabó Eszter megmutatta kerek fenekét Forrás: Instagram-sztori/Szabó Eszter
Tücsi szexi fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180406-tucsi-szexi-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTücsi mindig is szerette megmutatni rajongóinak dögös idomait, és úgy tűnik, a fürdőruhás fotókkal sem bír nyárig várni. Máris magára öltött egy szexi darabot, ami csak alig takarja kebleit. TrendOrigoCelebek ruháiba bújik a 4 éves kislány, Stephanie: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180405-celebek-ruhaiba-bujik-a-4-eves-kislany-stephanie-fotok.htmlCelebek ruháiba bújik a mindössze 4 esztendős tündéri kislány, Stephanie. Instagram oldalát már több mint 50 ezren követik és népszerűsége egyre csak növekszik. TrendOrigoHatalmas dekoltázst villantott Liz Hurley: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180405-hatalmas-dekoltazst-villantott-liz-hurley-foto.htmlHatalmas dekoltázst villantott Liz Hurley tinédzser fia születésnapi buliján. Trend--Dukai Regina szépészeti kezelésen vett részt, idomait is megmutattahttp://www.life.hu/trend/20180405-dukai-regina-szepeszeti-kezelesen-vett-reszt-idomait-is-megmutatta.htmlSzorosan testére tapad Dukai Reginának az a fehér overál, amely egy szépészeti kezelés speciális öltözéke. Közösségi oldalára töltötte fel a fotót, melyen látszanak tökéletes idomai. Trend--Radics Gigi Kaliforniában pózol, megmutatta formás fenekéthttp://www.life.hu/trend/20180405-radics-gigi-kaliforniaban-pozol-megmutatta-formas-feneket.htmlRadics Gigi több fotót posztolt már, mióta Kaliforniában tartózkodik, most azonban feszes farmerben mutatta meg gömbölyded fenekét. TrendOrigoCsupasz melleivel hívja fel a figyelmet Szabó Eszter a keverék kutyákrahttp://www.life.hu/trend/20180405-csupasz-melleivel-hivja-fel-a-figyelmet-szabo-eszter-a-keverek-kutyakra.htmlSzabó Eszter a szívén viseli a segítségre szorulók helyzetét, és nemcsak az emberekét, hanem az állatokét is. Ezért most kihívó képekkel kampányol, hogy felhívja a figyelmet a keverék kutyák örökbefogadására. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.