Ezeket a sminkszíneked próbáld ki idén tavasszal

Forrás: Shutterstock -
tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz a pompázatos színkavalkád időszaka. Ha imádod a színeket, akkor tudod, hogy felélénkítenek és vibráló megjelenést kölcsönöznek: szeresd őket, és használd bátran. Mutatjuk az idei trendeket!

Ebben a szezonban ne lepődj meg, ha a madár sárga, a lime, a puncs, a krókusz, a barna, az ultraibolya, a türkizzöld, a levendula lila, a barackos rózsaszín, a barack, a chili, a babakék a halvány szürke vagy a paradicsom piros különböző árnyalatai mosolyognak rád az üzletek kínálatában.

Ha a meleg színeket részesíted előnyben, akkor imádni fogod tavasszal a barnát a madár sárgával, a barnát a pirossal, a chilit a pirossal, a pirosat a barackos rózsaszínnel és a barnával is kombinálhatod a szemfestésedben. Jól passzolnak ezekhez a kombinációkhoz a lazac, a barack, a nude, a narancsos és piros ajakrúzsok.

Forrás: AFP

Ha a hideg színeket részesíted előnyben, akkor izgalmas lehet együtt a a babakék az ultraibolyával, a krókusz az ultraibolyával. a krókusz a barackos rózsaszínnel, a lime a türkizzölddel, a szürke és levendula lila kombinációja. Rúzsok tekintetében minden jöhet, ami hideg árnyalatú. Kísérletezz bátran, ragyogj színesen tavasszal is.

Forrás: Shutterstock

3 sminktipp, amit kötelező kipróbálnod idén tavasszal

Ha mindig is szerettél volna kék szemeket, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, ugyanis hódít a kék szemfestés. Ha imádod a cicás, huncut tekintetet, akkor az új tustechnikát kell elsajátítanod. Ha pedig a titokzatos, füstös hatású szemfestés rabja vagy, próbáld ki a legújabb, őrülten izgalmas színes smokey-t. Larion Oscar sminktippjei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.