Gáspár Bea közösségi oldalán mutatta meg, hogyan készül a frizurája

fashion week frizura haj A Konyhafőnök VIP szépség fodrász Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea frizuráját sokan dicsérik mostanában, vicces fotóval mutatta meg, hogyan készítik fel a forgatásra a kulisszák mögött.

Gáspár Bea A Konyhafőnök zsűritagja, rengeteget fogyott az utóbbi időben, és remekül néz ki. Most közösségi oldalán mutatta meg egy vicces fotóval, hogyan készül sokat dicsért frizurája. A képen még kissé torzon, de a végeredmény már sokkal rendezettebb lesz az ügyes kezeknek köszönhetően.

Minden királyi esküvő elmaradhatatlan viselete: a tiarahttp://www.life.hu/trend/20180417-minden-kiralyi-eskuvo-elmaradhatatlan-viselete-a-tiara.htmlNemcsak Katalin hercegné babavárása tartja lázban a királyi család rajongóit, hanem a közelgő esküvő is, amely Harry herceg és Meghan Markle között köttetik. Sok a találgatás, és egyre több a pontos információ is az esküvő kapcsán. Meghan Markle menyasszonyi ruhája egyelőre szintén rejtély, egy dolog azonban ezzel kapcsolatban is biztosan tudható: a hagyomány szerint Meghan Markle is fog tiarát viselni. TrendOrigoMegválasztották a legszebb menyasszonyt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180418-megvalasztottak-a-legszebb-menyasszonyt-foto.htmlMegválasztották az év legszebb menyasszonyát, a megtisztelő címet ezúttal Moravszki Enikő kapta. TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoHorváth Éva volt szépségkirálynő smink nélkül mutatta meg arcáthttp://www.life.hu/trend/20180417-horvath-eva-volt-szepsegkiralyno-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlSmink nélkül is magabiztos és gyönyörű Horváth Éva volt szépségkirálynő. Mióta gyermeke megszületett, kevesebb ideje jut magára, így most szánt egy kis időt a szépülésre. TrendOrigoKirály Viktor új külsőt villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180417-kiraly-viktor-uj-kulsot-villantott-foto.htmlKirály Viktor fodrásznál járt és nyári frizurára váltott. Új külsejét most követőinek is megmutatta a közösségi oldalán. Trend--A finisbe értünk: ezek voltak Katalin hercegné legszebb kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20180413-ezek-voltak-katalin-hercegne-legszebb-kismamaruhai-a-harmadik-varandossaga-alatt.htmlNagy a készülődés a királyi család háza táján: Katalin hamarosan életet ad harmadik gyermekének. A királyné április 23-ra van kiírva, ami pontosan egy hét múlva lesz. A közeledő időpont miatt már felhúzták a kordonokat a kórház körül, ahol néhány rajongó le is táborozott. A babavárás utolsó pillanatainak izgalmai közepette, megmutatjuk Katalin harmadik terhességének legszebb kismamaruháit! TrendOrigoSokat számít, milyen bugyit hordasz: ezt befolyásolja az alsónemű színehttp://www.life.hu/trend/20180415-sokat-szamit-milyen-bugyit-hordasz-ezt-befolyasolja-az-alsonemu-szine.htmlEgy ausztrál színtanácsadó azt állítja, hogy nagyon fontos az alsóneműnk színe.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.