Liptai Claudia a közelgő esküvőjéről mesélt

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
esküvő menyasszonyi ruha Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és cukrász szerelme, Pataki Ádám nyáron házasodnak össze. Claudia pedig már pontosan tudja, milyen ruhában szeretne oltár elé állni.

A Best magazinnak Claudia korábban elárulta, hogy nem lesz vőfély az lakodalmukon, se menyasszonytánc, az oltárhoz pedig az egyik barátnőjének édesapja vezeti majd. A Blikknek pedig most azt is elárulta, hogy kiválasztotta a ruháját.

Liptai Claudia nyáron megy hozzá Pataki Ádám cukrászhoz Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Már megvan a ruhám, amit Benes Anita tervező legújabb kollekciójából választottam. Emlékszem, amikor elővezettem Anitának, milyen ruhát szeretnék, alighogy kinyitottam a katalógust, már ott is volt előttem a csoda. Pont, amilyet megálmodtam! Az én koromban már a legfontosabb, hogy egy ruha ne csak tökéletesen álljon, hanem az egyéniségemet is tükrözze. Azokat a darabokat szeretem, amikben jól érzem magam, magaménak érzem, amikben nem feszengek. Szerencsémre meg is találtam" - mondta a lapnak Liptai.

A műsorvezető gyerekeinek fontos szerep jut a nagy napon: Marcell a gyűrűket viszi majd, Panka pedig koszorúslány lesz.

"Azt szeretném, ha Panka lenne a koszorúslányom, és természetesen neki is Anita kollekciójából választunk ruhát. Nagyjából már meg is van, milyet szeretne. Az utóbbi időben kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom. Minden adottsága megvan, hogy egyszer a modellszakmában dolgozzon. Büszke vagyok rá!" - áradozott lányáról a műsorvezető.

Ezzel foglalkozik Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál egykori atyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-ezzel-foglalkozik-gerendai-karoly-a-sziget-fesztival-egykori-atyja.htmlGerendai Károly neve egybeforrt a Sziget Fesztivállal, hiszen több mint 20 évig irányította és szervezte a rendezvényt. Ma már azonban nem foglalkozik a fesztivál mindennapi ügyeivel, átadta a stafétát. Gerendai Károly a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hiányzik-e neki a pörgés, és arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik mostanában. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikinis-fotot-posztolt-keresztes-ildiko-tenger.htmlKeresztes Ildikó 53 évesen is bombaformában van: ezt legfrissebb fotója is bizonyítja. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDér Heninek három diplomája van, de csak az énekléssel foglalkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-der-heninek-harom-diplomaja-van-de-csak-az-eneklessel-foglalkozik.htmlKevesen gondolták volna, de Dér Heni énekesnő 3 diplomával áll a színpadon. Politológus, közgazdász és operaénekesi végzettsége is van. Saját menedzsercége van. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-valasarol-vallott-bereczki-zoltan-szinetar-dora.htmlBereczki Zoltán elárulta, már a kapcsolatot sem tartja Szinetár Dóra nagyfiával. TV + Sztárok--Jennifer Lopez 48 évesen is nagyon dögös: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-jennifer-lopez-48-evesen-is-nagyon-dogos-foto.htmlJennifer Lopez újra és újra bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám: ő 48 évesen is elképesztően dögös és gyönyörű. TV + SztárokOrigoÁbel Anita felnőttként is szeretne filmben szerepelni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-abel-anita-felnottkent-is-szeretne-filmben-szerepelni-video.htmlElindult Ábel Anita youtube műsora, amiben hírességek kérdezhették őt. Dobó Kata kérdésére meglepő választ adott a színésznő.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.