Ez az oka annak, hogy Katalin néhány órával szülés után is tökéletesen nézett ki

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
fashion week szülés Katalin hercegné Vilmos herceg smink stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi lehet Katalin hercegné titka, hogy szülés után néhány órával is tökéletesen néz ki.

Értetlenül állnak a nők Kate Middleton friss fotói előtt, hiszen a legtöbben elképzelni sem tudják, hogyan nézhet ki a hercegné ennyire jól pár órával szülés után. A Mirror most utánajárt annak, mi is lehet a titok.

A legfontosabb dolog, hogy Katalinnak fel kellett készülnie a szülésre. Rengeteget kellett pihennie, és olyan gyakorlatokat kellett végeznie a 34. hét után, hogy a baba a megfelelő helyzetbe kerüljön a szüléshez.

Valószínűleg úszni is eljárt néha és jógázott, hogy ellazítsa az izmait a nagy napra. Emellett persze odafigyelt arra is, mit eszik: szigorú diétát folytathatott, amelynek szerves részét képezte például néhány szuperélelmiszer, friss zöldség, gyümölcs, avokádó.

Katalin hercegné tökéletesen festett szülés után néhány órával Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Katalin minden számítás szerint is kevesebb ideig vajúdott, mint a szülő nők átlagosan szoktak. Valószínűleg az úgynevezett hipnoszülést választotta, amely során igyekeztek kiiktatni a szüléstől való félelmet, feszültséget és fájdalmat, amelytől az izmok ellazulnak és a méhszáj kinyílik, ezáltal könnyebbé válik a szülés. Ez pedig azt jelenti, hogy a regenerálódás is sokkal gyorsabban megy végbe.

A szülést követően pedig egy maroknyi csapat vette kezelésbe Katalint, hogy tökéletesen nézzen ki, amikor kilép a kórház ajtaján. Stylistra, sminkesre és fodrászra mindenképp szüksége volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.