Michelle Pfeiffer szépségtrükk smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ünnepelt színésznője, Michelle Pfeiffer ma ünnepli 60. születésnapját! Mi a művésznő kortalan szépségének titka? A hiúsága!

Ennek érdekében naponta több kilométert fut, rendszeresen edzi testét. Régóta a vegán diéta megszállottja, nagyon körültekintően táplálkozik, és rengeteg folyadékot iszik. Ugyanilyen következetes a kozmetikumokkal kapcsolatban is. Kizárólag ökológiai és földbarát termékeket használ. Elkötelezetten hisz a természetes szépség értékeiben. A napi rituáléjába tartozik a hideg-meleg vizes, frissítő arcmosás. Bőrét arcolajjal ápolja, hetente arcpakolásokkal kényezteti magát. A sminkelést sem viszi túlzásba, éppen csak annyit használ a natúr kozmetikumokból, hogy kiemelje természetes szépségét.

60. születésnapját ünnepli Michelle Pfeiffer Forrás: Getty Images/Frederick M. Brown

Ultravékony alapozása szinte láthatatlan. Ezt úgy éri el, hogy első lépésként egy bőrtökéletesítő primert visz fel az arcára- Amikor elkészült az alapozással, egy ecsettel alaposan, körkörös mozdulatokkal bemasszírozza a bőrébe. Ezután rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, kontúrmentesen összemosva az alapozóval. Végül lefixálja egy kis púderrel. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökporral, amit gondosan a hajszínéhez igazít. A szemfestéshez kedvenc árnyalatait használja, hogy még jobban kiemelje szemének kék színét: egy kis grafitszürkét satíroz a mozgószemhéjára és egy fekete szemceruzával mélyíti a szempillatövét. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki. Ajkát általában kedvenc barackos-rózsaszín árnyalatú ajakrúzsával festi ki. Ragyogj természetesen!

A legsokkolóbb trendek a Coachella fesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180423-a-legsokkolobb-trendek-a-coachella-fesztivalrol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk! TrendOrigoArckontúrozás 2018-ban: így csináld!http://www.life.hu/trend/20180418-arckonturozas-2018ban-igy-alakithatod-ki-a-tokeletes-arcformat.htmlA tökéletes arc nem álom többé! A krémes arckontúrozó paletták ideje most jön csak igazán. Lélegzetelállítóan természetes hatás érhető el a krémes textúrákkal, és három egyszerű lépéssel könnyedén kialakítható az ideális arcforma. TrendOrigoMi kerül az ajkainkra 2018 tavaszán? Eláruljuk! http://www.life.hu/trend/20180418-ruzstrendek-ajakfenyek-2018-tavaszan.htmlEbben a szezonban a kényeztető luxus ragyogás a trend. Egy picit félretehetjük a matt textúrákat, legalábbis tavasszal, mert jönnek az irizáló, több színből álló, magasfényű, ápoló, csillogó szájfények. TrendOrigoEzeket a sminkszíneked próbáld ki idén tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20180411-ezeket-a-sminkszineked-probald-ki-iden-tavasszal.htmlA tavasz a pompázatos színkavalkád időszaka. Ha imádod a színeket, akkor tudod, hogy felélénkítenek és vibráló megjelenést kölcsönöznek: szeresd őket, és használd bátran. Mutatjuk az idei trendeket! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a szatén metálhttp://www.life.hu/trend/20180404-aprilisi-honap-sminktrukkje-a-szaten-metal.htmlA legújabb, őrülten izgalmas trend a fényes és a matt textúrák együttes használata. Ez az új szatén metál textúra egyszerre lágy és kemény, nagyon különleges, természetes hatású sminket lehet vele készíteni. TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.