Katie Sturino plus size modell Meghan Markle ruháit hordja

modell Katie Sturino királyi család plus size modell Meghan Markle plus size Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle bőrébe bújik a plus size model, Katie Sturino, szeretné ugyanis megmutatni a telt idomú követőinek, hogy Harry herceg menyasszonyának letisztult és időtlen stílusa nem csak az kis méretű nőknek áll jól. 

A Dailymail figyelt fel rá, hogy a plus size modell, Katie Sturino sok híresség után mostanában Meghan Markle bőrébe bújik. A 37 éves nő a 36 éves Ryan Dziadullal együtt szerette volna megmutatni, hogy Meghan és Harry időtlen és klasszikus stílusa nemcsak az kis méretű embereknek áll jól, hanem azoknak is, akik kicsit teltebb idomokkal rendelkeznek.

Katie egyébként hasonló céllal ölti magára más hírességek ruhatárát is. Úgy tűnik, hogy Meghan Markle öltözetei is jól állnak neki és motiválnak másokat. A fotókat Instagram-oldalára tölti fel, ahol már 140 ezer követője van.

I can’t stop!! I have Royal Fever!! #supersizethelook

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

Which one is marrying Harry amiright?? A very royal #supersizethelook

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180425-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlHabár a tavasz inkább nyári dőt hozott, mutatunk most pár izgalmas és trendi lábbelit, amit vígan viselhettek a napsütésben, legyen akár 20 vagy 30 fok. TrendOrigoItt a legújabb meghökkentő szemöldöktrend: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180425-itt-a-legujabb-meghokkento-szemoldoktrend-fotok.htmlAz Instagramot már meghódították az úgynevezett ceruzaszemöldökök. Mutatjuk, pontosan mit is jelent ez a meghökkentő trend! TrendOrigoKöldökig kivágott ruhába bújt Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180425-koldokig-kivagott-ruhaba-bujt-jennifer-lopez-foto.htmlJennifer Lopez még ma is elképesztően szexi: legutóbb a vörös szőnyegen egy sokat sejtető ruhában mutatta meg bájait. Trend--Keresik Szeged Szépét, még több jótékonysági programon vehetnek részt a versenyzőkhttp://www.life.hu/trend/20180425-keresik-szeged-szepet-meg-tobb-jotekonysagi-programon-vehetnek-reszt-a-versenyzok.htmlA Szeged Szépe szépségkirálynő-választásra exkluzív programokkal, háromféle jótékonysági projekttel, és számos nyereménnyel készülnek a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek május 31-ig jelentkezhetnek és érdemes sietni, hiszen maximum százan indulhatnak az idei versenyen, ahova országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. Trend--Ez az oka annak, hogy Katalin néhány órával szülés után is tökéletesen nézett kihttp://www.life.hu/trend/20180424-ez-az-oka-annak-hogy-katalin-nehany-oraval-szules-utan-is-tokeletesen-nezett-ki.htmlKiderült, mi lehet Katalin hercegné titka, hogy szülés után néhány órával is tökéletesen néz ki. Trend--Így varázsolják még vékonyabbá Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20180424-igy-varazsoljak-meg-vekonyabba-liptai-claudiat-a-nagy-duett.htmlLiptai Claudia nem tartozik a csontsovány hírességek közé, de ezt nem is bánja, bátran vállalja kerekded idomait és a pasik is odáig vannak érte. Most az is kiderült, milyen apró módszerekkel csalják le a pluszkilókat a stylistok a műsorvezetőről. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.