Egymásnak esett Csősz Bogi és Köllő Babett: trendháború a feleségek között

Forrás: Viasat3 -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrány természetesen valószínűleg csak a kameráknak szólt.

Bogi szerint Babett idejétmúlt és nem az alkalomhoz illő ruhát viselt és ezt természetesen szóvá is tette. A Törökországban élő luxusfeleség a Blikknek is elmondta a véleményét.

"Babett a tavalyi trend szerint, a helyszínhez nem illő és színeiben, stílusában nem társítható ruhákba öltözött stylistja tanácsára, és ez rá nézve is kínos, hiszen ha én észrevettem, biztos másnak is feltűnik majd. Vallom, ne a stylist ízlése határozza meg egy ember viseletét, hanem a legújabb trendek, a stylist csak utat mutasson. A kamerák előtt öltözködni más, mint a civil életben. Az emberek figyelnek rád! Az én köreimben, ha valakinek egy boltban idejétmúlt ruhát ajánlanak megvételre egy nívós eseményre, hatalmas botrányt csinál. Én sem tűröm ezt! Sőt, ha Budapesten járok és vásárolok egy különleges, drága darabot, számomra fontos, hogy tudjam, más is vett-e már hasonlót, mert kellemetlen lenne egy rendezvényen egy másik közszereplővel ugyanabban a ruhában megjelenni" - vélekedik.

Forrás: Viasat3

Csíkos fürdőruhában várja a nyarat Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20180429-csikos-furdoruhaban-varja-a-nyarat-vajna-timi-instagramra-posztolt.htmlVajna Timi az Instagram-oldalán osztott meg fürdőruhás képet magáról, amely mellé annyit írt, hogy alig várja már a nyarat. TrendOrigoÍgy varázsolják még szebbé A Nagy Duett élő adásaira Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/trend/20180422-igy-varazsoljak-meg-szebbe-a-nagy-duett-elo-adasaira-liptai-claudiat-opitikailag.htmlLiptai Claudia vitathatatlanul az egyik legszebb magyar műsorvezető. Ő a bizonyíték arra, hogy 50 kiló felett is lehet ragyogóan kinézni. TrendOrigoSmink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Így készül Gáspár Bea frizurája A konyhafőnökre http://www.life.hu/trend/20180325-igy-keszul-gaspar-bea-frizuraja-a-konyhafonok.htmlNagyon kedves képet osztott meg Gáspár Bea. Így készül a frizurája A konyhafőnökre.TrendOrigoFeltűnő kreációban vett részt az Instyle Awardon Weisz Fannihttp://www.life.hu/trend/20180324-feltuno-kreacioban-vett-reszt-az-instyle-awardon-weisz-fanni-modell.htmlElképesztő ruhában jelent meg az Instyle Awardon Weisz Fanni. Volt, aki a ruhájába szeretett bele, más a cipőjéről szeretett volna többet megtudni. TrendOrigoLos Angelesből posztolt a ma születésnapos Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20180324-los-angelesbol-posztolt-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni Los Angelesben tölti a születésnapját. Rajongói az Instagramon köszöntötték fel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.