szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal.

Nagyon trendi most minden, ami csillog. Lehet króm, metál, irizáló, vagy akár kombinálhatod is a szikrázó kiegészítőkkel, csillogó glitterekkel a dögös a megjelenésért.

  • Csillogó glitterekkel

Ha imádod a szaténfényű krémes ragyogást, akkor készíts egy bronzos szemfestést, highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldökcsontot és az arccsontot. Extrafekete szempillafestéssel koronázd meg és ragassz csillag formájú, vagy bármilyen más, csillogó kiegészítőket a szemed köré tetszőlegesen.

Csillogó glitterekkel Forrás: Larion Oscar
  • Fémes ragyogás ajakhangsúllyal

Ha a hideg színeket kedveled jobban, akkor szemhéjadra tegyél metálfényű szemhéjkrémet és irizáló csillámporral bolondítsd meg. Szempilláidat fekete, dúsító szempillaspirállal fesd ki hozzá. Orcáidat rózsás árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd. Ajkadra is bátran tedd fel a metálfényű szemhéjkrémet, mert könnyebben beleragadnak - amíg nem szárad meg - a kék csillámok.

Fémes ragyogás ajakhangsúllyal Forrás: Larion Oscar
  • Magenta és pink, ombréval kombinálva

Ha tisztán akarod érzékeltetni a csillám ragyogását, akkor az alapozás után tegyél szemhéjadra szemhéjbáziskrémet és ebbe tapaszd a magenta és pink csillámokat. Szempilláidat fekete szempillaspirállal kontrasztosítsd. Orcáidat barackos pink árnyalattal emeld ki. A trendi, színátmenetes ajakfestést úgy tudod elkészíteni a legegyszerűbben, ha az ajkad belső felén intenzíven hagyod a színt és az ajkak széle felé egy ecset segítségével kisatírozod.

Magenta és pink, ombréval kombinálva Forrás: Larion Oscar
  • Ragyogj a naplemente színeivel

A szemzugtól a szemhéj közepéig vidd fel az arany szemhéjkrémet, majd satírozd a szem külső harmadára a bronzos fényt szép átmenettel. A szempillák tövét mélyítsd egy tartós, fekete szemceruzával. Szempilláidat egy dúsító fekete szempillaspirállal fesd ki, majd szikrázó arany csillámmal hangsúlyozd a szemzugot.

Ragyogj a naplemente színeivel Forrás: Larion Oscar
  • Vadmacskás tekintet

Ha imádod a vadmacskás tekintetet, akkor kombináld egy kis csavarral. Laposan húzd meg a tusvonalat, húzd túl egy picit, kövesd a szemöldököd külső ívét, hogy párhuzamos legyen vele. Ezután húzd visszafelé, követve a mélyítővonaladat. A körülhatárolt területre satírozz krémes highlightot, majd szórd meg irizáló, mikrofinomságú csillámmal. Szempilláidat alul-felül gazdagon fesd ki. Háromszög alakban frissítsd fel a szem alatti területet, majd az arccsontodat is hangsúlyozd a highlighttal. Ajkadat kontúrozd egy mélybordó kontúrceruzával, majd ajkad egészére tegyél ajakprimert és ebbe a krémes textúrába tapaszd a harmonizáló csillámokat.

Vadmacskás tekintet Forrás: Larion Oscar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.