Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjei

nadrág Angelina Jolie vörös szőnyeg Emma Stone outfit Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. 

Maszkulin

A klasszikus fekete-fehér megoldás kissé maszkulinná teszi az összhatást, ami persze szintén tud szexi lenni. Iskolapéldája Angelina Jolie, aki lazán és szexin viselte a nadrágkosztümöt a 2014-es BAFTA-díjátadón, a magassarkú pedig kiváló kontrasztot teremtett.

Angelina Jolie Forrás: Getty Images

Hasonlóan a maszkulin vonalat képviselte Susan Sarandon 2016-ban, Cannes-ban. Ő ráadásul zárt ingeben és lapos cipőben jelent meg, az a kontraszt, ami igazán dögössé tehet egy ilyen szerelést, alig volt meg ebben az outfitben: talán csak a szemüvegválasztásban. Charlize Theron ugyanekkor Cannes-ban ugyan magassarkút és kigombolt blúzt viselt, de ez a lenyalt haj megint csak nagyon fiús volt.

Susan Sarandon és Charlize Theron Forrás: Getty Images

Szoknyák, lógók, fityegők

A kevesebb néha több! Így nincs szükség indokolatlan, lógó anyagdarabokra az ember csípőjétől a vörös szőnyegig. Emma Stone letisztult választását a 2015-ös Golden Globe-on tönkretette az az óriási masni, amit a földön húzott maga után. Emma Watson a 2015-ös Time100 partin próbálta feldobni unalmas öltözékét egy oldalszoknyával. Nem volt jó ötlet.

Emma Stone és Emma Watson Forrás: Getty Images

Sokszor teljesen szükségtelenül viselnek a sztárok nadrágot a szoknya alatt. Maggie Gyllenhaal idei Golden Globe-gálás ruhája például borzalmas volt, de még nadrág nélkül is az lett volna, annyira előnytelenül állt neki a ruha. Habár Emma Watson pipacsos ruhája magasan felsliccelt darab volt, így indokolt lett volna a nadrág, valahogy mégsem mutatott jól.

Maggie Gyllenhaal és Emma Watson Forrás: Getty Images

Emma Watson már 2012-ben is imádta a szoknya, nadrág kombót, de ekkor sem használta jól. Kicsit hasonló, de sokkal jobban kivitelezett megoldás, ha egy peplumos felsőrésszel párosítjuk a nadrágot, ahogy Pixie Lott tette a tavalyi MTV EMA-n. Ezt imádtuk!

Emma Watson és Pixie Lott Forrás: Getty Images

Ha már egy hosszú, szoknyaszerű darabbal kell kombinálni a nadrágot, akkor érdemes Naomi Harris egyik idei vörös szőnyeges választását megnézni, vagy Lady Gagának a 2016-os Oscaron viselt ruhakölteményét.

Naomi Harris és Lady Gaga Forrás: Getty Images

Fashionista megoldások

Amihez Zendaya nyúl, az arannyá változik. Mindig nagyon jól választ a vörös szőnyeges megjelenéseihez, legyen szó ruháról, szoknyáról vagy nadrágról. Ezt a crop toppal kombinált nadrágkosztümöt is imádtuk rajta a 2016-os I Heart Radio Music Awardson, de múlt héten is tökéletesen vette az akadályt a CinemaCon vörös szőnyegén.

Zendaya Forrás: Getty Images

Másik nagy kedvencünk, ha nadrágról van szó, Cara Delevingne. Sokszor húzta elő a nadrág kártyát a Valerian és az ezer bolygó városa premierein. Különböző stílusokból válogatott, de mindig nagyon jól nézett ki.

Cara Delevingne Forrás: Getty Images

Bárcsak meg sem történt volna

Demi Lovatón sokszor láttunk jól összerakott outfiteket, de ezek bizony nem tartoznak közéjük. Ez a flitteres, buggyos nadrág, amit a 2017-es MTV VMA-n viselt, teljességgel érthetetlen. Szintén ebben az évben, az MTV EMA díjátadón imádtuk volna ezt a nadrágkosztümöt, ha például kiegészíti egy jó kis crop toppal.

Demi Lovato Forrás: Getty Images

A 153 cm-es énekesnő, Ariana Grande nagyon nem mutatott jól ebben a nadrágos outfitben a 2016-os MTV VMA-n. Ez a földig érő fazon teljesen összenyomta, nem is csoda, hogy végig teljesen kitekert pózoka vágta magát a fotósoknak: ő maga sem érezte ezt igazán az övének. Karlie Klossnak bármilyen fazonhoz meglenne a magassága, mégis olyan rossz megoldást választott 2015-ben, Cannes-ban, amilyet ritkán látunk: ruhája fele nadrág, fele pedig szoknya volt.

Ariana Grande és Karlie Kloss Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.