Louise Kenny 59 éves modell elárulta az időtlen szépségének titkait

Forrás: Mikey Whyte Photography -
fashion week modell Louise Kenny modellkedés kifutó szépségápolás szépség jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves modell, Louise Kenny 1977-ben lépett először a kifutóra, ekkor még csak 18 éves volt, de még ma is dolgozik. Most elárulta, hogy mi a gyönyörű bőrnek a titka, és egyéb szépségápolási trükköket is megosztott rajongóival. 

Már majdnem 60 éves Louise Kenny, aki 1977-ben, 18 éves korában kezdett modellkedni, és még mindig felperzseli a kifutókat. A Daily Mailnek most elárulta, hogy mi a tökéletes szépségének titka, amivel még ma is meghódítja a legnagyobb márkákat.

Az 59 éves modellt még mindig keresik a világmárkák Forrás: Mikey Whyte Photography

Azt mondja, hogy arcbőrének szépsége valószínűleg a jógának köszönhető. Úgy gondolja, hogy azok a pózok, amelyeknél fejjel lefelé kell lennie, kifejezetten jót tesznek a ráncoknak, hiszen serkentik az arc vérkeringését. Huszonöt éve jógázik, de azt mondja, nem a szépség miatt kezdte, hanem azért, mert jó hatással van az egészségére. Esténként pedig kétszer is letisztítja arcát, így biztosan nem marad rajta semmilyen szennyeződés.

Egészsége miatt is jógázik Forrás: Mikey Whyte Photography

Azt is elárulta, hogy szép ősz haját nem mindennapi módon ápolja: a sampont és a kondicionálót azelőtt teszi a hajára, mielőtt a tus alá lépne, így ugyanis jobban felszívódnak a jótékony anyagok. De olívaolajból és kókuszolajból is készít pakolást, amit órákig hagy a haján.

Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigoSmink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180504-smink-nelkuli-fotot-posztolt-bodi-sylvi-cornwall.htmlSmink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvi, rajongói szerint még így is ő a világ legszebb nője. TrendOrigoSzőrös lábáról posztolt Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180504-szoros-labarol-posztolt-rihanna-foto.htmlSzőrös lábat villantott közösségi oldalán Rihanna, fotóját immár közel 4 millióan lájkolták. Trend--Elképesztően fiatalnak tűnik a divatblogger édesanyjahttp://www.life.hu/trend/20180503-elkepesztoen-fiatalnak-tunik-a-divatblogger-edesanyja.htmlZolee Griggs blogger nemrégiben Hawaiin nyaraló szüleiről osztott meg fotókat. A hozzászólók pedig nem hitték el, hogy a képeken látható, bombaformában lévő nő valóban a blogger édesanyja. Trend--A hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigoHeather Graham 48 évesen úgy néz ki, mint egy 28 éves: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180502-heather-graham-48-evesen-ugy-nez-ki-mint-egy-28-eves-foto.htmlHeather Graham hiába 48 éves, teste akár egy huszas éveiben járó szexi modellé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.