esküvői ruha Meghan Markle Ralph & Russo Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Meghan Markle ámulatba ejt majd mindenkit esküvői ruhájával, és annak árával is... Állítólag a Ralph & Russo brit divatház készíti neki a fehér csodát.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéig már csak néhány hét van hátra, hamarosan megpillanthatjuk, milyen ruhában vonul oltár elé a színésznő, találgatások azonban már most is vannak. Több forrás is megerősítette, hogy Meghan valószínűleg egy drága, tervezői ruhát ölt majd magára, méghozzá a Ralph & Russo vállalat egyik egyedi darabját - írja a Daily Mail.

Meghan Markle ruhája nem lesz olcsó Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Elvileg egy kézzel varrott, gyöngyökkel kirakott ruhát álmodott meg a színésznő, de ezzel együtt az is kiderült, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a darab: 100 ezer fontba, ami nagyjából 34 millió forintnak felel meg. Természetesen nem a menyasszony fizeti majd az egyedi öltözéket, hanem Harry herceg családja.

Íme, a Ralph & Russo egyik menyasszonyi ruhája, valószínűleg azonban Meghan egy egyedi darabot kap majd.

Ez egy Ralph & Russo darab, de Meghan biztosan egyedi ruhát kap majd Forrás: Getty Images
Alaposan eltorzult Mary-Kate Olsen arca: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180504-alaposan-eltorzult-marykate-olsen-arca.htmlCsak 31 esztendős, de legalább 10 évvel idősebbnek néz ki Mary-Kate Olsen, aki smink nélkül jelent meg a napokban egy New York-i eseményen. Trend--Heti trendjelentés: Sarah Jessica Parker soha nem volt ennyire lepukkanthttp://www.life.hu/trend/20180504-heti-trendjelentes-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-katie-holmes-zendaya.htmlKisebb vörös szőnyeges események voltak a héten, néhány emlékezetes outfit azonban így is volt. Mutatjuk őket! Trend--Smink nélkül szelfizett Jessica Simpson: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180504-smink-nelkul-szelfizett-jessica-simpson-foto.htmlÉbredés után, smink nélkül szelfizett Jessica Simpson, aki a fotót rajongóival is megosztotta közösségi oldalán. Trend--Hevesi Kriszta szexi fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/trend/20180504-hevesi-kriszta-szexi-fotot-posztolt-magarol-fuzo.htmlHevesi Kriszta egy igen merész fotót posztolt magáról, egy szál fűzőben, aprócska sortban pózol széttett lábakkal egy széken. Trend--Louise Kenny 59 éves modell elárulta az időtlen szépségének titkaithttp://www.life.hu/trend/20180504-louise-kenny-59-eves-modell-elarulta-az-idotlen-szepsegenek-titkait.htmlAz 59 éves modell, Louise Kenny 1977-ben lépett először a kifutóra, ekkor még csak 18 éves volt, de még ma is dolgozik. Most elárulta, hogy mi a gyönyörű bőrnek a titka, és egyéb szépségápolási trükköket is megosztott rajongóival. Trend--Smink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180504-smink-nelkuli-fotot-posztolt-bodi-sylvi-cornwall.htmlSmink nélküli fotót posztolt Bódi Sylvi, rajongói szerint még így is ő a világ legszebb nője. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.