A legjobb és legrosszabb sminkek a Met-gáláról

MET gála smink vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon izgalmas és látványos volt az idei Met-gála, bár sokan figyelmen kívül hagyták az este tematikáját, így nem is hagytak mély nyomot a szemlélőben. Nézzük meg közelebbről azokat, akik viszont komolyan vették a divat és a vallás témáját, és nagyon különlegesre sikerült a belépőjük.

A legjobb sminkek:

  • Lily Collins

Tökéletes alapozásávaé és a színek harmóniájával kiragyogott a vörös szőnyegen. Szép, hideg barna, füstös szemfestését harmonizáló strasszokkal és könnycsepp arcfestéssel, fényes padlizsán rúzzsal kombinálta. Zseniálisan nézett ki! A kiegészítői csak fokozták izgalmas szettjét.

Lily Collins Forrás: Getty Images
  • Kate Bosworth

Mint egy ikon! Káprázatosan ártatlan hatást keltett. Szemet gyönyörködtető, tökéletes alapozás és pirosítás, szépen rajzolt szemöldök, ami harmonizált a hajszínével. Ártatlan, naiv szemfestés és az arcpirosítóval harmonikus ajakrúzs, hmmm... mesésen nézett ki.

Kate Bosworth Forrás: Getty Images
  • Rihanna

Pápaként vonult. Tökéletes ruhaválasztásával és hozzá passzoló fenséges sminkjével kiragyogott a tömegből. Tekintélyét növelte a szemfestése, amit csak fent alkalmazott, így misztikus kisugárzása volt, amit csak fokozott a lágy ombre ajakfestés. Így kell ezt csinálni.

Rihanna Forrás: Getty Images

A legrosszabb sminkek:

  • JLo

Ezúttal bizony picit túltolta! Pazar ruhakölteményében mesterien elmozogta ezt a kis túlkapást, ám ha jobban szemügyre vesszük, látszik, hogy a szem alatti területet nagyon kivilágosította, amit a markáns csontosítással próbált ellensúlyozni. A túlzásba esés ráadásul itt még nem ér véget, az izgalmas szemfestését a túlméretezett vendégpilla tette tönkre, ami már-már a szemöldökét cirógatta. Az már csak hab a tortán, hogy ajakfestése felemásra sikerült.

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images
  • Cara Delevingne

A gonosz hókuszpók. Bőrhibáit nem sikerült álcáznia a fejdíszével. Ha egy jobban fedő alapozót használt volna púderrel kombinálva, talán szebb lett volna a végeredmény. Az arany szemöldökfestés kiragyogott ugyan, de semmihez nem passzolt.

Cara Delevingne Forrás: Getty Images
  • Selena Gomez

Az énekesnő kissé benézte. Habos-babos rucija is eltévedt, akár csak a túl fényes sminkje. A fényesen hagyott alapozással még jobban kerekítette az arcát, a túlrajzolt, csúnyán kivitelezett szemöldöke sem volt előnyös számára. A szemhéjára pedig mintha csak úgy fel lett volna dobva az a csillám, olyan fesztiválosan. A bőrszínével megegyező ajakrúzzsal szinte el is tüntette az ajkát, talán egy élénkebb rúzs feldobta volna a megjelenését. Talán...

Selena Gomez Forrás: Getty Images
Met-gála 2018: a legextrémebb férfi ruhákhttp://www.life.hu/trend/20180508-metgala-2018-a-legextremebb-ferfi-ruhak.htmlA 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon nem csak a nők tettek ki magukért az extrém outfitekkel, a férfiak is bevállaltak merészebb darabokat. Mutatjuk is őket! Trend--Palástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a MET-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigoA legsokkolóbb trendek a Coachella fesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180423-a-legsokkolobb-trendek-a-coachella-fesztivalrol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk! TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.