esküvő frizura királyi család II. Erzsébet brit királynő haj Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az év legjobban várt esküvője: Meghan Markle és Harry herceg frigye. Már mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát fog viselni a menyasszony, és a nagy nap menetrendje is sokakat lázban tart. Azt is tudjuk már, hogy a királynői menyasszonyok egyik legfontosabb kiegészítője a tiara, ezúttal pedig egy kis hajtrenddel hangolódunk a szombatra. 

Egy biztos, kalap nélkül nem is lehet megjelenni egy királyi esküvőn. II. Erzsébet 90. születésnapja alkalmából interjúztunk a magyar tervezővel, Erdei Ildikó Virággal, aki Angliában, a királynő kedvenc kalapkészítője mellett tanulta a mesterség fortélyait. Ildikó akkor így fogalmazott: "Az elegáns megjelenés egyik elengedhetetlen kiegészítője a kalap, aminek a viselete Angliában évszázadok óta nemcsak hagyomány, hanem az udvari etikett egyik alapvető szabálya is." A kalapot természetesen sokféle hajviselettel lehet hordani, ezek közül mutatunk néhányat!

  • Minikonty

Beatrix yorki hercegnő Katalin és Vilmos herceg esküvőjén viselt egy apró, lazán felfogott kontyot méretes fejdísze mellé.

Beatrix yorki hercegnő Forrás: Getty Images
  • Természetes hullámok

Mielőtt Nagy-Britannia kedvenc hercegnéje lett, Vilmos herceg visszafogott, ámde rendkívül elegáns barátnőjeként tartották számon Katalint. Jól illett ebbe az imidzsbe a természetesen hullámos hajviselet is, amit 2006-ban Kamilla hercegné lányának esküvőjén viselt.

Kate Middleton Forrás: Getty Images
  • Sima copf

Nem tipikus hajviselet a királyi esküvőkön, így sikerült vele kitűnnie Victoria Beckhamnek a kontyok és hullámok között. Ezt a minimál copfot Katalin és Vilmos esküvőjén viselte.

Victoria Beckham és David Beckham Forrás: Getty Images
  • Hátrafésült hullámok

Kamilla cornwalli hercegné tipikus hajviselete a Farrah Fawcett-inspirálta bob, hátrafésült hullámokkal. Ilyet viselt Anna brit királyi hercegné fiának, Peter Phillipsnek az esküvőjén is.

Kamilla hercegné Forrás: Getty Images
  • Oldalsó konty

Katherine Kelly színésznő lágy hullámokba csavart haját oldalsó kontyba tűzve jelent meg Anna brit királyi hercegnő lánya, Zara Phillips esküvőjén.

Katherine Kelly Forrás: Getty Images
  • Mesterkonty

Csodásan elkészített kontyot viselt Katalin hercegné testvére, Pippa esküvőjén. Sajnos hátulról csak egyetlenegy lesifotó kapta el, pedig úgy volt igazán látványos: úgy festett, mint egy kinyílt virág.

Katalin hercegné Forrás: Getty Images
  • Extra volume

Carole Middleton mindkét lánya esküvőjén egyszerűen kiengedett hajjal jelent meg, aminek csak egy kis extra dús hatást adtak.

Carole Middleton Forrás: Getty Images
  • Játékos hullámok

Pippa Middleton játékos hullámokban viselte a haját Katalin és Vilmos esküvőjén. Néhány tincset feltűztek egy apró kontynak, ahova betűzhették a gyöngyvirágokat.

Pippa Middleton Forrás: Getty Images
  • Leomló hullámok

Katalin hercegné esküvőn viselt haját sem lehet kihagyni a felsorolásból. A kétoldalt hátratűzött, lágy hullámokban leomló hajkorona csodás állt neki.

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjük napján Forrás: Getty Images
Heti trendjelentés: a szexi estélyik uralják Cannes vörös szőnyegéthttp://www.life.hu/trend/20180511-heti-trendjelentes-szerepel-benne-irina-shayk-amber-heard-tallia-storm.htmlAz izgalmas vörös szőnyeges események Amerikából Európába költöztek, a héten ugyanis megkezdődött a cannes-i filmfesztivál. A nyitóesemény is tartogatott izgalmakat, és azóta is minden este emlékezetes estélyi ruhákat láthatunk a fesztivál vörös szőnyegén: hol jó, hol rossz értelemben. TrendOrigo6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180510-6-csodas-hajszin-amit-erdemes-kiprobalnod-2018ban.htmlKözeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait. TrendOrigoLélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapjánhttp://www.life.hu/trend/20180509-lelegzetelallito-es-extrem-estelyik-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjan.htmlTegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakmai nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb estélyi ruháit! TrendOrigoPalástok, glóriák, angyalszárnyak: a katolicizmus volt a 2018-as Met-gála témájahttp://www.life.hu/trend/20180508-met-gala-2018-a-katolicizmus-volt-a-holywoodi-jelmezbal-temaja.htmlA sztárvilág legizgalmasabb eseményének, a Met-gálának szervezői idén igazán különleges témával álltak elő. A jelmezbálként is értelmezhető eseményt a katolicizmus témája köré építették. Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Mennyei testek: Divat és a katolikus fantázia) - olvashatjuk a hivatalos tematikát. Nézzük, hogyan ugrották meg a feladatot a sztárok: mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! Trend--A legsokkolóbb trendek a Coachella fesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180423-a-legsokkolobb-trendek-a-coachella-fesztivalrol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválja, ahol mellesleg a négyzetméterre eső celebszám az egeket veri, évről évre újabb trendekkel szembesít bennünket. Hol van már a hippis fesztiváltrend... Idén a fehérneműk, a mellvillantások, a funkciótól megfosztott nadrágok és szoknyák, illetve az overálok hódítanak, legalábbis férfifronton. Mutatjuk! TrendOrigoÚjra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött hercegethttp://www.life.hu/trend/20180423-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-katalin-hercegne-a-harmadik-gyermeket.htmlGyörgy herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.