Inspiráló lime: így használd a sminkedhez

Forrás: Larion Oscar -
szépségtipp smink zöld lime
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üdítően izgalmas lehetsz a limezöld árnyalattal. Ha imádod a friss, vibráló megjelenést, akkor mindenképpen próbáld belecsempészni a sminkedbe. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan!
  • Hordhatod diszkréten egy szép tusvonal formájában. Készíts egy sötétebb zöld árnyalattal egy tusvonalat, majd a szemzugtól a szemhéj közepéig húzz rá egy élénk limezöld árnyalatot, és máris kész a vibráló tekintet! Jól passzol hozzá a nude vagy akár egy pinkes ajakrúzs.
Légy merész, használj sötétzöld és lime színű szemhéjtust! Forrás: Instagram/covergirl
  • Ha imádod a geometrikus tusvonalat, akkor készítsd el egy mélyzöld árnyalattal, majd a limezöldet a körülhatárolt területre csempészd be. A szempilláidat először egy fekete szempillaspirállal fesd ki, és a hegyét bolondítsd meg egy élénkzöld szempillafestékkel. Nagyon izgalmas hatást érsz el ezeket együtt alkalmazva. Jól passzolnak ehhez a sminkhez a lazacos, narancsos felhangú ajakrúzsok.
Geometrikus tusvonallal készült zöld smink Forrás: Larion Oscar
  • Használhatod tisztán is a limezöldet: készíts egy füstös hatású szemfestést ezzel a vibráló színnel, és mélyítsd a szempillák tövét egy örökzöld, matt árnyalattal. Szempilláidat ez esetben fekete spirállal fesd ki hozzá, mert nagyon szépen kiemeli a zöld bujaságát. Fokozhatod a frissítő hatást barackos, korallos ajakrúzsokkal.
Füstös hatású szemfestés Forrás: Larion Oscar
  • Ha bevállalós vagy, akkor készíts egy természetes hatású szemfestést, és a szemzugba csempészd be finoman a limezöldet. A szempilláidat először fekete szempillaspirállal fesd ki, aztán húzd át egy élénkzölddel. Végül készíts egy ombre, színátmenetes ajakfestést: a limezölddel fesd ki ajkadat, majd egy sötétebb zöld árnyalatot satírozz az ajkaid külső szélére szép átmenettel. Ragyogj a limezölddel bátran!
Készíts ombre, színátmenetes ajakfestést! Forrás: Larion Oscar
A királyi esküvők hajtrendjeihttp://www.life.hu/trend/20180514-a-kiralyi-eskuvok-hajtrendjei.htmlKözeledik az év legjobban várt esküvője: Meghan Markle és Harry herceg frigye. Már mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát fog viselni a menyasszony, és a nagy nap menetrendje is sokakat lázban tart. Azt is tudjuk már, hogy a királynői menyasszonyok egyik legfontosabb kiegészítője a tiara, ezúttal pedig egy kis hajtrenddel hangolódunk a szombatra. TrendOrigoA születésnapos Cate Blanchett szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180509-a-szuletesnapos-cate-blanchett-szepsegtrukkjei.htmlHollywood ünnepelt színésznője ma lett 49 éves. Cate Blanchett kortalan szépsége mindenkit megbabonáz. Mi a féltve őrzött szépségének titka? Eláruljuk! Trend--Lélegzetelállító és extrém estélyik a cannes-i filmfesztivál nyitónapjánhttp://www.life.hu/trend/20180509-lelegzetelallito-es-extrem-estelyik-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjan.htmlTegnap, azaz kedden délután megkezdődött a 71. cannes-i filmfesztivál. Az esemény az Everybody Knows (Todos Lo Saben) című film vetítésével indult, amelyre természetesen a vörös szőnyeges bevonulással érkeztek meg a filmes szakmai nagyjai. Mutatjuk a nyitónap legemlékezetesebb estélyi ruháit! TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180508-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlNagyon izgalmas és látványos volt az idei Met-gála, bár sokan figyelmen kívül hagyták az este tematikáját, így nem is hagytak mély nyomot a szemlélőben. Nézzük meg közelebbről azokat, akik viszont komolyan vették a divat és a vallás témáját, és nagyon különlegesre sikerült a belépőjük. TrendOrigoIndul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje http://www.life.hu/trend/20180507-indul-az-eskuvoi-szezon-ez-2018-menyasszonyi-sminkje.htmlÚjra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.