Idén csípődekoltázzsal hódíthatsz a strandon: fotók

szexi dekoltázs csípő bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lejárt a mellvillantás ideje, megérkezett a nyár legszexibb trendje, a csípődekoltázs.

A csípődekoltázs fogalmát természetesen a sztároknak köszönhetjük, a merész celebhölgyek ugyanis mostanában olyan aprócska bikinibe és fürdőruhába bújnak, amely magasan kivágott, így teljesen szabadon hagyja a csípőjüket.

Teljesen mindegy, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, villantott már csípődekoltázst a plus size modell Ashley Graham és nádszálvékony Kendall Jenner is.

☀️

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

84°

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

Straight from coachella to peace and yes work but still it’s quiet! ✌ ❤️

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Károly herceg kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180518-karoly-herceg-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlA Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy Meghan Markle-t édesapja szívműtéte után ki kíséri majd oltárhoz. TV + Sztárok--Teljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa visszatér a TV2-re: ő maga jelentette be a hírthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-visszater-a-tv2re-o-maga-jelentette-be-a-hirt.htmlDemcsák Zsuzsa visszatér a TV2-höz, ő maga jelentette be.TV + Sztárok--Keressük a magyar sztárok hazai hasonmásait! Te köztük vagy?http://www.life.hu/sztarok/20180517-keressuk-a-magyar-sztarok-hazai-hasonmasait-te-koztuk-vagy.htmlSzerte a világban valahol mindenkinek van egy hasonmása, akihez semmilyen rokoni szál nem fűzi. Számtalanszor adtunk már hírt arról, hogy olyan idegenek találkoztak, akik akár ikrek is lehetnének, pedig semmi közük egymáshoz, ez alól pedig a sztárok sem kivételek. Íme, néhány magyar híresség, akinek megvan külföldön a „párja", de mi biztosak vagyunk benne, hogy itthon is vannak olyan civilek, akik hasonlítanak hazánk hírességeire, őket keressük! Te hasonlítasz valamelyik sztárra? Küld be a fotód az info@life.hu-ra! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.