Harry herceg esküvője: II. Erzsébet zöld kosztümben érkezett: videó

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
esküvő házasság II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle királynő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceggel együtt érkezett meg II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg esküvőjére, aki szombaton kötötte össze életét az amerikai származású Meghan Markle-lel. A királynő a zöld és a lila színeket választotta a nagy napra. 

Fülöp herceg felépült csípőműtéte után, így II. Erzsébet királynővel együtt érkezhetett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére. Erzsébet királynő a zöld árnyalatait választotta ruhájához, kalapjának díszéhez pedig a lila színt. Fekete cipőjéhez fekete táska illett, hiszen a királynő kizárólag fekete lábbeliket hord.

A képek alapján úgy tűnik, hogy a halványzöld kabát alatt egy mintás anyagból készült ruhát viselt II. Erzsébet.

II. Erzsébet királynő a zöld és a lila színt választotta Forrás: AFP/Gareth Fuller

A királynő ékszerei is figyelemre méltók Forrás: AFP/Jonathan Brady

Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--Harry herceg esküvője: megérkeztek Clooneyék és a Beckham-házaspárhttp://www.life.hu/trend/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megerkezett-a-clooney-es-a-beckhamhazaspar.htmlSorra érkeznek a hírességek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, néhány perccel ezelőtt sétált be a Szent György-kápolnába George és Amal Clooney, valamint David és Victoria Bekcham is. Trend--Harry herceg esküvője: Pippa Middleton és férje, valamint Carole Middleton megérkeztek: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180519-harry-herceg-eskuvoje-pippa-middleton-es-ferje-megerkezett-foto.htmlKatalin hercegné testvére, Pippa Middleton és férje, James Matthews is megérkeztek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére. Trend--Meghan Markle gyűrűje aranyból, Harry hercegé pedig platinából készülthttp://www.life.hu/trend/20180519-meghan-markle-gyeruje-aranybol-harry-hercege-pedig-platinabol-keszult.htmlA Kensington-palota folyamatosan hozza nyilvánosságra az ifjú párral, Harry herceggel és Meghan Markle-lel kapcsolatos információkat, most pedig fény derült arra, hogy milyen gyűrűt viselnek majd. Trend--Minden, amit Meghan Markle menyasszonyi ruhájáról tudni lehethttp://www.life.hu/trend/20180518-minden-amit-eddig-meghan-markle-menyasszoyi-ruhajarol-tudunk.htmlMinden nőt, akit kicsit is érdekel a szombati frigy, valószínűleg Meghan Markle menyasszonyi ruhája tart leginkább izgalomban. Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen ruhát álmodott meg a leendő hercegnének, addig is összeszedtük, mit lehet eddig tudni a jelenleg hét lakat alatt őrzött darabról. TrendOrigoBódi Slyvi magassarkúban, fehérneműben rúdtáncol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180518-bodi-slyvi-magassarkuban-fehernemuben-rudtancol-foto.htmlSzinte elakadt férfi rajongóinak a szava, amikor Bódi Sylvi kiposztolta legfrissebb, rúdtáncos fotóját a közösségi oldalára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.