Meghan Markle kócos kontya nem tetszett a kommentelőknek: a fodrásza elárulta, miért lett olyan

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
frizura Meghan Markle konty fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle megjelenése nem nyerte el teljesen a közönség tetszését: a frizurája miatt kikezdték őt a kommentelők, de fodrásza most elárulta, miért lett kissé kócos a hercegné kontya.

Meghan Markle ruhája nagy meglepetés okozott, de elnyerte a közönség tetszését, de a megjelenése azért nem volt teljesen kifogástalan. A kommentelők ugyanis nem voltak elragadtatva a hercegné frizurájától. Félkésznek és kócosnak titulálták a kontyot, melyet Serge Normant fodrász készített, aki most elárulta, miért ilyen lett Meghan frizurája.

Nem tetszett a kommentelőknek Meghan haja Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Ez a kicsit kócos viselet az, amit Meghan többször is képviselt az elmúlt időszakban, Serge pedig azt mondta, szerette volna, ha a hercegnő önazonos tud lenni a több millió néző előtt. Egyébként körülbelül 45 perc alatt készült el a hercegné frizurája, és a fodrász szerint Meghan meg volt elégedve a végeredménnyel - írja a Daily Mail.

Harry herceg esküvője: Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű volthttp://www.life.hu/trend/20180521-harry-herceg-eskuvoje-diana-hercegno-unokahuga-kitty-spencer-gyonyoru-volt.htmlA menyasszonynál, Meghan Markle-nél természetesen nem volt szebb a szombati királyi esküvőn, és a meghívottak is kitettek magukért. Volt azonban egy fiatal hölgy, aki tökéletes eleganciájával és különleges ruhájával kitűnt a többiek közül. Ő pedig nem más, mint Harry unokatestvére, Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer. Trend--Testhezálló rózsaszín ruhában feszít Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180520-testhezallo-rozsaszin-ruhaban-feszit-gaspar-bea-lefogyott.htmlGáspár Győző felesége rengeteget fogyott, így egyre merészebb az öltözködése is... TrendOrigoRikító sárga fürdőnadrágban pózol Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20180520-rikito-sarga-furdonadragban-pozol-berki-krisztian-montenegroban.htmlMontenegróban pihen Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. A celeb folyamatosan posztol a nyaralásról, azt is megmutatta, milyen fürdőnadrágban élvezi a napfényt. TrendOrigoStella McCartney tervezte Meghan Markle második menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180520-stella-mccartney-tervezte-meghan-markle-masodik-menyasszonyi-ruhajat.htmlMeghan Markle első menyasszonyi ruhájával kapcsolatban szinte semmilyen találgatás nem igazolódott be, habár akkor is csak egy dolgot tudtunk biztosan a ruháról: hogy kettő lesz belőle. Trend--A cannes-i amfAR gáláról jelentjük: magyar modellekből sem volt hiányhttp://www.life.hu/trend/20180518-a-cannesi-amfar-galarol-jelentjuk.htmlA cannes-i filmfesztiválon mindennap filmbemutatókon és partikon mulatnak a sztárok. Minden évben megrendezik az amfAR gálát is, ahol nemcsak színésznők, de modellek és celebek is részt vesznek. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoHercegi esküvő: először jelent meg nyilvánosan szülése óta Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180519-katalin-hercegne-gyonyoru-volt-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlKatalin hercegné április 23-án adott életet harmadik gyermekének, Lajos hercegnek. Akkor láttuk utoljára nyilvános eseményen, amikor Diana hercegnét idéző ruhában megmutatta a kicsit a nagyvilágnak. Egészen mostanáig, hiszen ő is jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.