Fény derült Amal Clooney és Lady Kitty Spencer tökéletes sminkjének titkára

sminkmester Charlotte Tilbury Meghan Markle smink Amal Clooney Kitty Spencer Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több sajtóorgánum is Amal Clooney-t kiáltotta ki Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén a legjobban öltözöttnek. Kiderült az is, hogy őt és a gyönyörű Lady Kitty Spencert ugyanaz a sminkmester készítette fel a nagy napra - írja a Dailymail.

Charlotte Tilbury igazi művésznek számít saját szakmájában, a hercegi esküvőre pedig két hírességet is volt szerencséje sminkelni. Amal Clooney tökéletes szépségének kiemeléséhez mintegy 20 félte terméket használt 750 dollár, azaz 201 ezer forint értékben. Szemhéjához púder és krém alapú szemfestékeket is használt, ajkának halvány rózsaszín árnyalatát szintén több színből keverte ki.

Lady Kitty Spencer is csodásan mutatott zöld ruhájában, az ő sminkjéhez Charlotte Tilbury 19 terméket használt 765 dollár, azaz 205 ezer forint értékben. Nála is az árnyalatok keverésén volt a hangsúly, szemhéjához például 4 féle palettát használt a sminkmester.

Ashley Graham fehér fűzős fürdőruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180522-ashley-graham-feher-fuzos-furdoruhaban-pozolt.htmlAshley Graham is fürdőruhára váltotta öltözékét és megmutatta, nem kell csontsoványnak lenni ahhoz, hogy valaki szexi legyen. Trend--Meghan Markle és Harry herceg arcképével díszített fürdődressz is kapható márhttp://www.life.hu/trend/20180522-meghan-markle-es-harry-herceg-arckepevel-diszitett-furdodressz-is-kaphato-mar.htmlHarry herceg és Meghan Markle esküvőjének közeledtével számos ajándéktárgyat a piacra dobtak, melyek a pár arcképe díszelgett, ám most valószínűleg megtaláltuk a legmeglepőbbet. A királyi család arcképét már a strandon is magunkon hordhatjuk. Trend--Sminkmustra a cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180522-sminkmustra-a-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem. TrendOrigoBillboard 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180522-billboard-2018-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, a Billboard-gála sem kizárólag a zenei díjakról szólt. A vörös szőnyeges bevonulás ezúttal is tartogatott meglepetéseket: voltak tündöklő outfitek, jelmezszerű viseletek, de a plasztikrémek sem maradtak el. Trend--A nagy fürdőruha-választó: találd meg az alakodnak megfelelő fazonthttp://www.life.hu/trend/20180517-a-nagy-furdoruha-valaszto-talald-meg-az-alakodnak-megfelelo-fazont.htmlHamarosan berobban a várva várt nyári szezon: a tikkasztó hőség, a vízpart, a bikini időszaka. Sokan tartanak attól, hogy fürdőruhában mutassák meg alakjukat, pedig csak rá kell találni a megfelelő fazonra, hogy igazán felszabadultak és sugárzóak lehessünk a strandon (is). TrendOrigoMeghan Markle kócos kontya nem tetszett a kommentelőknek: a fodrásza elárulta, miért lett olyanhttp://www.life.hu/trend/20180521-meghan-markle-kocos-kontya-nem-tetszett-a-kommenteloknek-megszolalt-a-fodrasza.htmlMeghan Markle megjelenése nem nyerte el teljesen a közönség tetszését: a frizurája miatt kikezdték őt a kommentelők, de fodrásza most elárulta, miért lett kissé kócos a hercegné kontya.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.