Tetoválása miatt zárták ki a Nemzet Szépe versenyzőjét, Szolnoki Karinát

Forrás: Nemzet Szépe -
Nemzet Szépe kizárás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Szépe szervezői Szolnoki Karinát a verseny egyik nagy esélyesének tartották. Ennek tükrében a szakmai zsűri tovább is juttatta az előválogatón, de a beauty fotózásin meglepő fordulat történt: kiderült, hogy tetoválása van, ami kizáró ok.

A Nemzet Szépére 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhet, de plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a potenciális királynők körében. A jelentkezők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is. Kizáró ok továbbá, ha valakiről pornográf jellegű anyag készült korábban, házas, gyermeke van, vagy káros szenvedélyben szenved.

Az elődöntőből továbbjutott Szolnoki Karina a verseny egyik legnagyobb esélyese volt, de a Nemzet Szépe hivatalos beauty fotózásán láthatóvá vált egy tetoválása, amit eddig a cipője takarása miatt nem vettek észre a szervezők. A Miss Nation nemzetközi versenyszabályzatában kizáró ok bármilyen tetoválás a versenyzőkön, ezért a királynő jelöltnek búcsúznia kellett a 2018-as Nemzet Szépe versenytől.

"Nem szégyellem a tetoválásom és sosem akartam dugdosni. Viszont köszönöm ennek a versenynek, hogy elgondolkodtam azon, hogy a jövőben leszedetem magamról, hiába jelent nekem valamit. A versenyről csak pozitívumot tudok mondani. Nagyon sajnálom, hogy így sikerült de valamilyen szinten örülök is neki, hogy ott voltam. Aminek a legjobban örülök, hogy gyönyörű természetes lányokkal találkoztam, akik hozzátéve kedvesek is voltak" - mondta Szolnoki Karina.

Tetoválása miatt zárták ki a Nemzet Szépe versenyzőjét, Szolnoki Karinát Forrás: Nemzet Szépe


A Nemzet Szépe szépségverseny döntősei május 24-én költöznek be a Szirákon lévő Teleki-Degenfeld kastélyba, hogy felkészüljenek a döntőre.

"Nagyon sajnáltuk Karinát, mert véleményünk szerint nagy esélye volt a koronára. Felajánlottuk neki, hogy ha a tetoválást ígérete szerint leszedeti, egyenes út vezet neki a Nemzet Szépe 2019-es döntőjébe" - mondta Felleg Tícián a verseny alapítója.

A döntőre idén jőnius 3-án, a Gödöllői Királyi Kastélyban kerül sor.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.