Sminkelj úgy, mint a születésnapos Lily-Rose Depp

Forrás: Getty Images -
Lily-Rose Depp szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan a modellek élvonalába tartozik Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya. Lily-Rose Depp már 2016-ban a Chanel arca lett, és ebben az évben a kifutón is debütált. A fiatal modell ma ünnepli 19. születésnapját. Sminktitkait Larion Oscar árulja el.

A sztárcsemete imádja a szemhangsúlyos sminkeket, azon belül is a természetes hatású szemfestést részesíti előnyben. Mániákusan gyűjti a szemkiemelő tusokat, egyszerűen imádja a szemét ezzel a kozmetikummal kiemelni. Kedvenc színei a bézs, a bronz és a fekete.

Ha az alkalom megkívánja, az arcápolás után esszenciális arcpermettel kényezteti bőrét. Az alapozás előtt bőrtökéletesítő primert tesz fel, hogy minimális alapozó réteg legyen csak rajta, ami egységesíti a bőrszínét. Krémes bronzosítóval emeli ki az arccsontját, amire szintén krémes highlightert tesz, és az ujjával összedolgozza az árnyalatokat. Púdert csak a T-zónára használ, illetve a szem alá. Szemöldökét egy áttetsző szemöldökspirállal fésüli, ahogy most divatos: enyhén kifelé.

Boldog 19. születésnapot Lily-Rose Depp! Forrás: Getty Images

A szemfestéshez először a fényes bézs árnyalatot teszi a szemzugba, majd a mozgó szemhéjára a kedvenc bronzos árnyalatú szemhéjpúderét satírozza. Fekete szemceruzával alul-felül kiemeli a vízvonalát, majd egy kifelé vastagodó tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki alul-felül. Ajkát rendszerint ugyanazzal az ártatlan pink-brown, árnyalattal festi ki. Próbáld ki a sztár sminkjét, ha igazán természetes, szemhangsúlyos sminkre vágysz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.