Heti trendjelentés: a dögös, nadrágos szerelések vitték a prímet

Olivia Palermo Drew Barrymore vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti cannes-i filmfesztivál és a Christina Aguilera plasztikázásáról szóló Billboard-gála után ez a hét nem tartogatott túlságosan sok izgalmat. Az emlékezetes outfitek a nadrágos megoldások voltak, bár Katie Holmes éppen nagymamaruhával lepett meg bennünket.
  • Katie Holmes

Nagyon ritkán jellemzi a friss, fiatalos és üde stílus Katie Holmes öltözködését. Legtöbbször olyan darabokat visel, amivel még várhatna egy-két évtizedet. Ez a ruha például tökéletesen állna a 72 éves Helen Mirrenen, Katie Holmeson viszont öreges.

Katie Holmes Forrás: Getty Images
  • Olivia Palermo

A kedvenc outfitünk ezen a héten. Olivia Palermónak egyrészt fantasztikusan állt ez a szín, és a bársony szintén jó választás volt. Persze a szabás is tökéletes, a nadrágkosztüm alatt viselt csipke body pedig szexi.

Olivia Palermo Forrás: Getty Images
  • Drew Barrymore

A színésznő szerelését nem igazán tudjuk hova tenni. Ez az ingből lógó hosszú palást nagyon rossz megoldás volt.

Drew Barrymore Forrás: Getty Images
  • Jenna Dewan

Channing Tatum válófélben lévő felesége fekete overálban jelent meg az EMA-gálán. A darabot a fodros ujj, az izgalmas kivágás és a flitterek dobták fel. A cipő kissé eltorzította a lábát, így ez nem volt a legjobb választás.

Jenna Dewan Forrás: Getty Images
  • Martha Hunt

A Victoria's Secret modell egy új fehérnemű bemutatójára érkezett ebben a virágos darabban, ami egy pizsamára emlékeztetett.

Martha Hunt Forrás: Getty Images

Pizsamaparti celeb módra - Fotók!

Nemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen!

  • Yara Shahidi

A fiatal modell nagyon sportosra vette ezen a héten. A rózsaszín együttest egy fehér tornacipővel dobta fel.

Yara Shahidi Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.